Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026)
Re: Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026) █▬█ █ ▀█▀ [PRAWDZIWE HIP-HOPOWE GÓWNO]
Musiało wrócić, bo wczoraj faktycznie nie było na stronie preorderu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- larsson1991
Re: Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026) █▬█ █ ▀█▀ [PRAWDZIWE HIP-HOPOWE GÓWNO]
Chce ktoś może odkupić bilet na premierowy koncert? Jest 13.01 (wtorek) co nie pozwala mi dojechać do Warszawy :/
o siema numer raz nie wiedzialem ze tez na forum wchodzisz
premierowy koncert we wtorek, to chyba tylko dla emerytów i rencistów (czyli w sumie target Numera)
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Skończyłem pierwszy odsłuch, w sumie fajna płyta, Numer fajnie, numery fajne (z wyróżniających się fajnych numerów to np. Historia 2 fajny story telling), bity fajne, teksty fajne, featy fajne, jak dla mnie fajna/10
Dodano po 3 minutach 16 sekundach:
Skończyłem pierwszy odsłuch, w sumie fajna płyta, Numer fajnie, numery fajne (z wyróżniających się fajnych numerów to np. Historia 2 fajny story telling), bity fajne, teksty fajne, featy fajne, jak dla mnie fajna/10
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Wczoraj nie działało, cieszę się że nie zmarnowałem pieniędzy na preorder
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- Haczapurjan
Kupić, żeby Dziadowi nie było smutno, że nikt tego nie kupił? W sumie może i nawet "Bukowskiego" w sprzedaży by przebiło
[potrzebne źródło]Numer Raz - jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci polskiej sceny - wraca z albumem, który udowadnia, że można tworzyć prawdziwy rap, nie romansując ani z popem, ani z disco polo.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Za długi ten album, ale chyba prędzej bym go przesłuchał kolejny raz w całości, niż Vox Veritatis.
- gods bidness
Wracam do domu właśnie i w korku tego słucham sam nie wiem po co.
Pomysl o jakiejś terapii mordziaty
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- gods bidness
Musimy nagrać benger zajebisty. Na miarę "Chwili". 
Dodano po 42 minutach 6 sekundach:
Ta płyta to polskie Resurrection, a Numer to polski Common.

Dodano po 42 minutach 6 sekundach:
Ta płyta to polskie Resurrection, a Numer to polski Common.
Prawie jak polski Kanye, tylko jeszcze taniej
- gods bidness
To z tym niewrzucaniem dissu i rozliczeń na Tedego, to też iście makiaweliczne posunięcie, które zepsuło narcyzowi z Kabat humor i plany. Już pewnie ostrzył długopis (najfajniejszy) na odpowiedź i nagranie całej epki na Numera z featami Millera z Boysów, która lepiej się sprzeda, a tu taki chuj, Jacula zbyty litościwym milczeniem, rozegrany koncertowo.

Haha ale Tede został ROZJEBANY

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Numer Raz zrobił dobry numer raz i rozjebał Tedego
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
Takimi ich zapamiętam.

Flip I Flap
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111