Pezet - Muzyka Popularna (2025)
Re: Pezet - Muzyka Popularna (2025)
Posluchałem płytki dzisiaj 3 razy raz po raz i Wam powiem, że jest to Paweł z Ursynowa i już. "Głupi sen" sobie nawet dodałem do lubianych kawałków. Typ ma miliony, żyje jak trzeźwy Hank Moody i o tym nawija. To jest płyta, którą chciałby nagrać Mes, ale jest za bardzo wczuty w bycie jazzmanem. Obie były wycelowane do tej samej grupy docelowej 40 letnich rozwodników. Różnica jest taka, że rozwodnicy Pezeta mają hajs i się bawią, Ci od Mesa piją żubry z puszki żeby taniej się najebać przed imprezą.
Tylko, że mes nie chce być popularny. Gdyby chciał nie ośmieszałby się w beefie z legenda sceny 
- gods bidness
Niezła odklejka cały ten post.JANPALONY pisze: ↑03 lis 2025, 16:20 Posluchałem płytki dzisiaj 3 razy raz po raz i Wam powiem, że jest to Paweł z Ursynowa i już. "Głupi sen" sobie nawet dodałem do lubianych kawałków. Typ ma miliony, żyje jak trzeźwy Hank Moody i o tym nawija. To jest płyta, którą chciałby nagrać Mes, ale jest za bardzo wczuty w bycie jazzmanem. Obie były wycelowane do tej samej grupy docelowej 40 letnich rozwodników. Różnica jest taka, że rozwodnicy Pezeta mają hajs i się bawią, Ci od Mesa piją żubry z puszki żeby taniej się najebać przed imprezą.
@gods bidness dzięki za docenienie
Potwierdzam, lecę własnie robić kolejny odsłuch Mesa, kotek lezy mi na kolanach, zero potrzeb.JANPALONY pisze: ↑03 lis 2025, 16:20 Posluchałem płytki dzisiaj 3 razy raz po raz i Wam powiem, że jest to Paweł z Ursynowa i już. "Głupi sen" sobie nawet dodałem do lubianych kawałków. Typ ma miliony, żyje jak trzeźwy Hank Moody i o tym nawija. To jest płyta, którą chciałby nagrać Mes, ale jest za bardzo wczuty w bycie jazzmanem. Obie były wycelowane do tej samej grupy docelowej 40 letnich rozwodników. Różnica jest taka, że rozwodnicy Pezeta mają hajs i się bawią, Ci od Mesa piją żubry z puszki żeby taniej się najebać przed imprezą.

https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Props, zestaw poczuj się jak Mes - Żubr w puszce i dziad 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- marmolad_k2
Zestaw Mesa w maku
Rapture pisze: ↑03 lis 2025, 18:26Potwierdzam, lecę własnie robić kolejny odsłuch Mesa, kotek lezy mi na kolanach, zero potrzeb.JANPALONY pisze: ↑03 lis 2025, 16:20 Posluchałem płytki dzisiaj 3 razy raz po raz i Wam powiem, że jest to Paweł z Ursynowa i już. "Głupi sen" sobie nawet dodałem do lubianych kawałków. Typ ma miliony, żyje jak trzeźwy Hank Moody i o tym nawija. To jest płyta, którą chciałby nagrać Mes, ale jest za bardzo wczuty w bycie jazzmanem. Obie były wycelowane do tej samej grupy docelowej 40 letnich rozwodników. Różnica jest taka, że rozwodnicy Pezeta mają hajs i się bawią, Ci od Mesa piją żubry z puszki żeby taniej się najebać przed imprezą.
![]()
szczerze uśmiechnięte przy porannym forumingu
Ktoś pytał o generator porównań Pezeta - stworzyłem coś takiego, przyjmuję sugestie:
https://pezet-generator.dziwnehalasy.pl
aka anthony hotbeats / skwer represent
- marmolad_k2
Ona nosi figi jakby chciała, bym ją wziął na spółę z kumplem.
Ona leży na stole jak orbit.
Śmieszny ten generator im dłużej się klika tym zabawniej
Popi.jaku
Oczywiście to jeszcze wersja rozwojowa - obiecuję, że będe rozwijał póki będzie mnie to bawić
Diho jest pewnie jeszcze lepszą kopalnią porównań "jak"
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Raph pisze: ↑06 lis 2025, 21:03 Ktoś pytał o generator porównań Pezeta - stworzyłem coś takiego, przyjmuję sugestie:
Tam musiałoby to polegać na "mój kutas jest jak..."
Przyznaj się @Raph że to Pezet cię wynajął do promocji tego albumu. Tak jak nie miałem ochoty tego sprawdzać, tak teraz chętnie się dowiem, czy on naprawdę pisze tak absurdalne porównania 
nie musisz, wszystkie są prawdziwe