Bonus RPK
-
coldpu55lick
Re: Bonus RPK
uważam, że każdemu należy się coś od życia, także Paniom po sześćdziesiątce
Dziwi mnie, ze po ksiazce z schwertnerem, bonus nie jest w komitecie wyborczym RTbejuuu pisze: ↑24 maja 2025, 21:59 Co sądzicie aktualnie o bonusie? Nie chodzi mi o to co robi z dzieciakami, bo to po prostu frajda dla młodych i nic więcej ale bardziej mi chodzi o to że pierdoli coś o zasadach i wyśmiewa aktualnych pseudobojowych chłopaków biorących wzór z czarnuszków a na tym samym numerze występuje asfalt spiewąjący o tym że jeśli ktoś go nie lubi to go odstrzeli XD. Sam posiadam bluze CS ale aktualnie wstyd mi ją ubierać.![]()
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji

Bonus zaczał się bujać z murzynami i wronkiem z bungee
A do tego kruszyna, który jest chuliganem warszawskiej Legii
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
To ty jesteś ten git co z kryminału dzwonił do pedofila maty i prosiłeś go o kawałek ze synem. To ty poleciałeś do pisowskiej telewizji z liroyem i stałeś tam jak pizda że zwieszoną miną, bo cię niewinnie skazali? To jesteś ten grypsujący, co pisał do Andrzeja Dudy o ułaskawienie. To ty jesteś ten bonus z ulicy, a teraz parcie na szkło i blogi nagrywasz? To nie jest hejt to są pytanie na które "fani" chcieliby znać odpowiedź.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Bonus po wyjściu totalnie obrał drogę hajsu może tak miało być..
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- przedszkolanek
naiwny, kto liczył na polskiego gucciego
https://glamrap.pl/nazista-ze-swastyka- ... onusa-rpk/
Hahahaha bonus od nutek szacunek dla powstańców spoczywa polski żołnierz i keki patriota od cmentarza orlat sie przejdziemy lyczakowska wzieli naziola na teledysk i do vloga ahhahahahahah
Hahahaha bonus od nutek szacunek dla powstańców spoczywa polski żołnierz i keki patriota od cmentarza orlat sie przejdziemy lyczakowska wzieli naziola na teledysk i do vloga ahhahahahahah
świadomość swojej ignorancji
Raperzy swoje prawdziwie wyznawane wartości pokazują tylko przez przypadek, tu akurat jest taki przypadek.
Po bonusie nie ma sie co dziwić, bo to zakuta pala kryminalna, choć udział kęke w tym trochę mnie szokuje, no ale nie znam typa, ale jednak słynie z family friendly rapu.
Po bonusie nie ma sie co dziwić, bo to zakuta pala kryminalna, choć udział kęke w tym trochę mnie szokuje, no ale nie znam typa, ale jednak słynie z family friendly rapu.
Przecież ci durnie nie mają pojęcia o polskiej historii, coś usłyszeli o Powstaniu, coś o Wołyniu czy Żołnierzach Wyklętych i wycierają sobie morde tym pseudopatriotyzmem
- przedszkolanek
to już bardziej zaskakujące jest, że bonus wziął sobie na klip typa z polonii
On z ruchu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- przedszkolanek
o kurwa, to jeszcze gorzej
jest nagroda pół miliona funtów dla człowieka, który wskaże cień dowodu
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Vasco de Balboa
Biorąc pod uwagę charakterność prawilniaków w AD 2025 nie ma co się dziwić z takiego towarzystwa Bonusa. Po Kękę mimo wszystko można byłoby oczekiwać więcej niż zadawanie się z dzbanami bez elementarnej wiedzy z zakresu historii i charakteryzujących się brakiem fundamentalnych zasad moralnych.
nikt nie będzie mówił mi co robić mam i z kim
także ziomek naziol (ha tfu) był tam tylko dla wzmocnienia przekazu wiesz o co chodzi, a już dzisiaj zapraszam Was na spacer po Muzeum Powstania Warszawskiego
-
PasjaMusic
- Zbanowany
Wiedział o tymprzedszkolanek pisze: ↑18 sie 2025, 17:48 to już bardziej zaskakujące jest, że bonus wziął sobie na klip typa z polonii
Nie wiem w jakim świecie wy żyjecie, chłop przyjechał na klip, miała go przywitać jakaś ekipa i go przywitała i załapała się na vloga, co on ma latać i charakternych chłopaków jednego po drugim sprawdzać jak pedzio? Nic się nie stało wielkiego a Michalczewski kręci aferę.
To tak jak Paluch nagrywał klip z Tovaritchem, wszyscy zabiegani chłop jedzie z ziemi francuskiej do Polski pół Poznania jedzie zajarana do hangaru klip nagrywać na wejściu Kamą sawa kąsi kąsi kąsa żelipapą podjarka jest hiphap internaszynal bejbe i co i on ma odwoływać numer i teledysk bo chłop zdjął bluzę a tam kolorowa koszulka i sam nie wie co nosi. Szukanie dziury w całym i tyle.
To tak jak Paluch nagrywał klip z Tovaritchem, wszyscy zabiegani chłop jedzie z ziemi francuskiej do Polski pół Poznania jedzie zajarana do hangaru klip nagrywać na wejściu Kamą sawa kąsi kąsi kąsa żelipapą podjarka jest hiphap internaszynal bejbe i co i on ma odwoływać numer i teledysk bo chłop zdjął bluzę a tam kolorowa koszulka i sam nie wie co nosi. Szukanie dziury w całym i tyle.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"