XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: XXXIII Letnie Igrzyska Olimpijskie (Paryż 2024)
Dawid Olejniczak:Iga przegrała sama ze sobą.
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... m-problem/
Zhang :Pamiętam, ze wcześniej, kiedy grałyśmy, miałam więcej winnerów, ale to ja pierwsza popełniałam błędy. Teraz mecz wyglądał odwrotnie. Wiem, że mogłabym biegać, dopóki nie padnę. Jestem bardziej cierpliwa. Myślę, że ta mentalność i ta cierpliwość przyniosły mi zwycięstwo.
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... wyciestwa/
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... m-problem/
Zhang :Pamiętam, ze wcześniej, kiedy grałyśmy, miałam więcej winnerów, ale to ja pierwsza popełniałam błędy. Teraz mecz wyglądał odwrotnie. Wiem, że mogłabym biegać, dopóki nie padnę. Jestem bardziej cierpliwa. Myślę, że ta mentalność i ta cierpliwość przyniosły mi zwycięstwo.
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... wyciestwa/
ekspert się wypowiedział, causa finita
oby sprawa się nie skończyła jak komu na kadrze, bo się nigdy nie dowiemy
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- ConeyIsland
Tutaj kacper mówi co jest pięć
Ktoś ogarnia jak można oglądać Olimpiadę za granicą? TVP Sport nie mogę, bo dostępne tylko na terenie kraju, EuroSport w Player to samo. Obejrzałbym Igę…
Strims.in zobacz po prostu
- the badman
- Artysta
Nowicki wcale nie jest takim faworytem do złota, Kanadyjczyk rzuca 3-4 metry dalej więc srebro będzie sukcesem. No nie szykują się zbyt dobre Igrzyska, 2 złota to będzie sukces. Ale może wyskoczy jakiś Tomala z konopii
nie tacy jak ten kanadyjczyk się palili na igrzyskach w roli zdecydowanego faworyta, np. taka jedna tenisistka
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Proton VPN polecam. Darmowa apka z darmowymi serwerami w Polsce. Testowana w tym roku przeze mnie podczas Euro, działa.
Co ci Francuzi w komentarzach
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
notatki o czym nie mozna zle muwic w polsce:
Komunis
Zymianie
ta droga ide dalej
- zemsta1camzata
po co mieszać sport z polityką?
jak chce się wypowiadać na tematy niesportowe to niech robi to sobie poza transmisją z igrzysk
jak chce się wypowiadać na tematy niesportowe to niech robi to sobie poza transmisją z igrzysk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No nie wiem jak zbombardowali sportowcom chaty i osrodki szkolwniowe to ja tam nie widze polityki tylko utrudnienia w przygotowaniu
A tak serio to sport na calym swiecie jest upolityczniony i to silenie sie na apolitycznosc to ma wajb takiego sygnalizowania cnoty, jestesmy swiezo po katarskim sportwashingu, a w polowie europejskiej pilki sa rosyjskie spolki
A tak serio to sport na calym swiecie jest upolityczniony i to silenie sie na apolitycznosc to ma wajb takiego sygnalizowania cnoty, jestesmy swiezo po katarskim sportwashingu, a w polowie europejskiej pilki sa rosyjskie spolki
ta droga ide dalej
przecież starożytne olimpiady były wydarzeniami politycznymi xd no chyba, że wstrzymanie wojen na czas zawodów to duch sportowej rywalizacji
- the badman
- Artysta
Czemu koniec końców Polski sport jest taki ułomny (poza Igą) i z roku na rok gorszy? Taka dwa razy mniejsza Holandia ma już 9 medali i 4 złote a My 
a taka 40 minut easy razy większa India ma mniej medali od nas
Przeciez będziemy mieli pewnie te 10-13 medali i 2-3 zlote, czyli to co zawsze w 21 wieku i zgodnie z przewidywaniami przed IO. To jak gorszy z roku na rok? Czego sie spodziewałeś? Ze nagle jebniemy 30 medali i 10 złotych? 
Czemu wolałeś kopać w piłkę po szkole zamiast zapisać się na pięciobój nowoczesny lub kajakarstwo regatowe? W takiej małej Holandii z większą gęstością zaludnienia łatwiej zacząć trenować jakiś niszowy sport, a u nas jak nie jesteś z miejscowości gdzie jest dobry poziom jakiegoś mniej popularnego sportu to możesz sobie jedynie pograć w gałę lub kosza z ziomalami. Dodaj do tego kulturę sportu, u nas czegoś takiego nie ma, podobnie jest w malutkiej Słowenii, tam każdy coś trenuje.the badman pisze: ↑03 sie 2024, 1:22 Czemu koniec końców Polski sport jest taki ułomny (poza Igą) i z roku na rok gorszy? Taka dwa razy mniejsza Holandia ma już 9 medali i 4 złote a My![]()
MalinowyJogurt 2
Czyli przywrócenie ruskich do wszelkich rywalizacji spoko?