[serial] Stamtąd (2022)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
firma

Re: [serial] Stamtąd (2022)

Post autor: firma »

te wszystkie dialogi to sa do wyjebania, zeby nie zagadkowy klimat tego miejsca i ciekawosc jak sie skonczy plus czekanie na wyjasnienie ktore mam nadzieje ze nastapi to byloby nie do ogladania
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

No strasznie wkurwiająca jest, chociaż props osobny za to, że z Julką są dość podobne do siebie i dobór matka - córka wygląda bardzo naturalnie
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Prez pisze: dzisiaj, 12:52 pucuje, ktoś tu kiedyś ładnie napisał że każdy gra solo gierke i z biegiem odcinków coraz bardziej to wkurwia i jest absurdalne
Skoro każda z postaci posiada tylko jedną półkulę mózgowa to nie ma się co dziwić, iż mają problem z opuszczeniem tego miejsca, skutecznie robią wszytko żeby w nim pozostać.
Pomijając dialogi oraz debilne zachowania uczestników parku rozrywki nie widzę żadnych plusów tego serialu.
Spoiler
jedną z najbardziej komicznych sytuacji był bodajże postrzał przez policjantkę, kuriozalna scena, która mnie rozbawiła
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

^ policjantka to jedno, ale w drugim sezonie imo przebiła to akcja gdy Ellis dostał nożem w colony house :rotfl:

polecam odwinąć bo poziom paradokumentu tam był zapodany
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
firma

Post autor: firma »

gdyby zamiast bohaterów serialu umieścić użytkowników foruma to by wyszli stamtąd drugiego dnia dodatkowo zabierając ze sobą fanty zombiakow i pół latarni morskiej
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Mizter pisze: dzisiaj, 14:22 ^ policjantka to jedno, ale w drugim sezonie imo przebiła to akcja gdy Ellis dostał nożem w colony house :rotfl:

polecam odwinąć bo poziom paradokumentu tam był zapodany
W dodatku po paru dniach był już zdrów jak ryba... cośtam rzucili że "w mieście rany się szybciej goją" i pora na CSa
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Prez pisze: dzisiaj, 12:52 Mnie chyba najbardziej wkurwia to ze tam nikt nikomu nic nie mówi, no ja pierdole każdy ma jakieś zwidy, rozkminy, wskazówki i siedzi cicho na pizdzie i sie nie pucuje, ktoś tu kiedyś ładnie napisał że każdy gra solo gierke i z biegiem odcinków coraz bardziej to wkurwia i jest absurdalne
To też jedna z pierwszych rzeczy które powiedziałem mojej tż jak to zaczęliśmy oglądać. Dlaczego do kurwy nędzy nie robią codziennych spotkań i nie dzielą się tymi wszystkimi odpałami które ich spotkały??? Ten coś się, tamten wlazł do drzewa, ten coś słyszał, tamten coś widział, każdy chuj na swój strój
ODPOWIEDZ