Dorota
Re: Dorota
tragiczne, recytowanie wierszyku z wrzuconym instrumentalem
jedyna robote robi bit, poza tym totalnie asluchalne
ale fani sbm strasznie sie splakali w komentarzach na yt, dziwny ruch ze strony sbm bo taki rodzaj muzyki to raczej inny target niz dzieciarnia sluchajaca kinnyego
jedyna robote robi bit, poza tym totalnie asluchalne
ale fani sbm strasznie sie splakali w komentarzach na yt, dziwny ruch ze strony sbm bo taki rodzaj muzyki to raczej inny target niz dzieciarnia sluchajaca kinnyego
chuja tam wkręca się, nic się nie wkręca
I nawet mimo, że nie jestem fanem, a staram się kumać jakieś alternatywne, skwerowe czy cokolwiek jazdy, tak przecież to jest po prostu złe
dajcie instrumental
e; z drugiej strony props, że mając taką pozycję na scenie jako wytwórnia próbują nowych rzeczy i testują głowy dzieciaków. Może coś z tego będzie.
I nawet mimo, że nie jestem fanem, a staram się kumać jakieś alternatywne, skwerowe czy cokolwiek jazdy, tak przecież to jest po prostu złe
dajcie instrumental
e; z drugiej strony props, że mając taką pozycję na scenie jako wytwórnia próbują nowych rzeczy i testują głowy dzieciaków. Może coś z tego będzie.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ej tak w ogóle czy singel Doroty nie jest najbardziej ostrym numerem od lat na SBM , przecież ten kawałek jest o tym ze ona chce być ostro zrobiona w samochodzie i soki maja się lać gdzie popadnie 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- stratemirat
Solar założył label Adult dla dorosłych żeby go ludzie w jego wieku zaczęli szanować za działalność wydawniczą
-
RIVALDO111
- Zbanowany
@stratemirat
Dobry strzał, bo ten kawałek serio jest bardzo ostry.
Dobry strzał, bo ten kawałek serio jest bardzo ostry.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
widze, że szybko zapomnieliśmy o Macie, który bardzo chętnie sie zeszmaci
niektorym to mozna nasrac do mordy pod przykrywka fajonsci i alternatywnosci i beda mowic ze zajebiscie smakuje i hejterzy nie rozumieja
SBM > Skwer
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ale krytyka idzie na socjalach SBMu o matulu.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
@ART
Czyli jakich ruchów Problemu?
Czyli jakich ruchów Problemu?
- piernikowyskoczek
nieźli tam odklejeńcy na tym fejsbuku SBM, albo gimbusiarnia albo 30-letni jawni słuchacze rapu w fullcapach xD
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
MalinowyJogurt
no mógł ją przelecieć zamiast brać tego hot-doga to może by tego gówna nie nagrała