Vito Bambino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
d3nt

Re: Vito Bambino

Post autor: d3nt »

Nie chciałbym znać ludzi którzy słuchają tego gowna
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

https://www.youtube.com/watch?v=H5c5bgqRGHU

Miętha - Nieść Vibe feat. Vito Bambino (Official video)
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

to nie rap, wyp z tym vito juz mam dosc tego wyjca w radiu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Czekam z niecierpliwością na nowy album, akurat powyższy numer nie pochodzi z niego, wystartował również preorder płyty „Pracownia” - jeden z najlepszych głosów w PL.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ciężko mi w to uwierzyć szczerze mówiąc xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Ja pierniczę nic tylko być w mainstreamie. Akurat 400 tysięcy dla Vito mnie nie szokuje.

Gość po Szampanie z Sanah zyskał rozgłos.

A taki ,,podziemny" Szczyl już mówił.ze za wszystkie reklamy mógł zarobić ponad 1 mln gdyby ich nie odrzucał.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

https://www.youtube.com/watch?v=mUpMXranFSk

Vito Bambino i sanah - Mustang
RIVALDO111
Zbanowany

eddy_wata pisze: 22 mar 2023, 20:30 to nie rap, wyp z tym vito juz mam dosc tego wyjca w radiu
Szczerze to samo uważam. Teraz w ogóle mało kto jest raperem. Vito to dla mnie taki Sobel. Nie wiem gdzie tam raperskość ale już widziałem newsy na portalach branżowych że Kumi jest raperem więc już nic mnie nie zdziwi. Teraz wszystko jest już rapem.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

"Pracownia" to genialna płyta, przyjemna, miła, relaksująca, świetnie się jej słucha, można się rozpłynąć, jakościowo klasa na najwyższym poziomie, nie wiem czy to kwestia studio, ale co niektórzy mogliby wziąć przykład jak nagrać porządnie krążek, aby go nie wyrzucić przez okno, jedynie co mnie mega irytowało to fakt, iż Vito zdecydował się na kilka przerywników między trackim, czasami wypada to klawo jak są jakieś pomysłowe skity na albumie, ale tutaj wybrał mega lipne, kompletnie zbędne, Malik Montana wystąpił gościnnie na przekozackim podkładzie i zbudował razem z Bambino kapitalny klimat, masa cudnych numerów, zastanawiałem się czy CD przebije "Lata Dwudzieste" od Dawida i jak dla mnie to dwie mocne petardy w tym roku, postawiłbym ją o wiele wyżej niż "Poczekalnie" kocham "Nie Mój Dzień" oraz "Futurismo" track z Podsiadło znakomity, instrumenty wkomponowane w numer piękne! Żałuje, iż nie zakupiłem rozszerzonej wersji ten krążek mógłby się nie kończyć.
RIVALDO111
Zbanowany

Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

d3nt pisze: 21 sty 2023, 21:37 Nie chciałbym znać ludzi którzy słuchają tego gowna
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Może to by nie było takie złe jakby nie to że każda moja laska słuchała go.
Alberto 11+
Zbanowany

Post autor: Alberto 11+ »

ODPOWIEDZ