vkie - Brak Kontroli EP (2022)
- przedszkolanek
Re: vkie - Brak Kontroli EP (2022)
kurwa, co tak krótko
vkie forma mutant
dopierdolone EP, bonus tracki trzymają wysoki poziom singli
dopierdolone EP, bonus tracki trzymają wysoki poziom singli
Płyta roku póki co
Nie ma na tej płycie bonus tracków @Lunar
Dobrze jest 
super material, goscie troche mnie zmartwili ale wszyscy polecieli jak trzeba, rusina w koncu nie brzmi pizdowato
przede wszystkim ZAJEBISTE sa te bity, ciesze sie ze trapy z michigan wchodza do polszy i to ze smakiem i na poziomie, a nie jak uk/ny drill, przynajmniej na razie
props
przede wszystkim ZAJEBISTE sa te bity, ciesze sie ze trapy z michigan wchodza do polszy i to ze smakiem i na poziomie, a nie jak uk/ny drill, przynajmniej na razie
props
I pack a mac11 we at 7eleven
Tak jest.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
bardzo spoko material, a nie bylem nigdy do typa przekonany
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
FÜRDIEGANG
Tani Luz moja topka tego roku póki co, refren w Małych Chłopcach też robi robotę.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Musze sie jeszcze z gosciem osluchac ale po przesluchaniu tego albumu i "Porozmawiajmy o planach 2" chlop sie strasznie zlewa z jakims Okim i robi taki OIO type rap albo nwm Yung Multi type rap tylko ze bardziej prawilny w tresci
Dam mu szanse bo niektore kawalki mi siadly w miare i moze sie wkrece jeszcze
Dam mu szanse bo niektore kawalki mi siadly w miare i moze sie wkrece jeszcze
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- yungXpaproch
jak sie osluchasz to zczaisz jaki farmazon zes zajebal
No głupotę straszną jebnąłeś @bronek, posłuchaj se na spokojnie.
Sprawdź sobie te odrzuty np.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Ta epka wyszła na fizyku?
- przedszkolanek
- degeneratt
typowa płyta vkiego, kilka dobrych numerow i reszta srednia/slaba
No przesluchalem jednego i drugiego znowu pare kawalkow zeby porownac i faktycznie na wyrost powiedzialem ze sa tacy sami, pewnie przez glos i maniere ktore sa wchuj podobne, do tego podobna nawijka na niektorych kawalkach ale moze tak trafilem. Ale fakt, ten Oki jednak inaczej czesto nawija pomimo tez tego ze sporo efektow na wokal daje (on czesciej siega po te piszczenie takie ktore mi sie nie podoba)
Z tym zlewaniem tez moze troche przekrecilem, nie slucham az tak duzo takiej muzyki ale mam dziwny efekt "juz to slyszalem gdzies i tak samo nudne" jak przy Young Multim, ale to tez pewnie fakt ze ja nie przepadam za taka muzyka wiec mnie nudzi wiec sie zlewa, i jakies mini roznice nie robia dla mnie rownicy, nwm
W kazdym razem mysle ze bede sprawdzal od czasu do czasu, bo do tego albumu nie bede raczej wracal i np te kawalki od @oldschool mi nie siadaja za bardzo to np takie "Porozmawiajmy o planach 2" jest bardzo fajne i w takiej wersji na takich bitach ja bym posluchal dluzej tego zawodnika
Z tym zlewaniem tez moze troche przekrecilem, nie slucham az tak duzo takiej muzyki ale mam dziwny efekt "juz to slyszalem gdzies i tak samo nudne" jak przy Young Multim, ale to tez pewnie fakt ze ja nie przepadam za taka muzyka wiec mnie nudzi wiec sie zlewa, i jakies mini roznice nie robia dla mnie rownicy, nwm
W kazdym razem mysle ze bede sprawdzal od czasu do czasu, bo do tego albumu nie bede raczej wracal i np te kawalki od @oldschool mi nie siadaja za bardzo to np takie "Porozmawiajmy o planach 2" jest bardzo fajne i w takiej wersji na takich bitach ja bym posluchal dluzej tego zawodnika
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- yungXpaproch
to mozesz obczaic w sumie numery "to i tamto", "nauczylem sie" i "mieta" z plyty "dzungla"
Z "Dżungli" mogę jeszcze polecić "Jebać twoich ziomów", " Big jungle shit" i "Daj pare mi"