Żurom
Re: Żurom
takie cos pisalo tam jeszcze nie pamietam zeby tak nawijal ale to moze przez to ze go nie sluchalemBurak pisze: ↑02 lut 2026, 17:20
https://konecki24.pl/artykul/zurom-patr ... m-n1786655Żurom, słynny raper pochodzący z Starachowic, właśnie został patronem Technikum nr 1 w Końskich! W przeszłości, również podarował okolicznemu sklepowi z płytkami "1000 Płytek" dotację o wysokości 25 tysięcy złotych na renowację wnętrza.20 godzin temu
Już spadło![]()

Siemanko ludzie bo nie mam czasu, frajer pożyczył ode mnie i poważnych ludzi pieniądze, nie będę wymieniał po ksywkach bo to nie miejsce i sobie nie życzą, kto ma wiedzieć ten wie, pozdrowienia dla Darka z Anglii, sprawa tak się zagmatwała że oszust sam się zgłosił na policję, w sprawę zamieszani są też raperzy - Tede, sobota, nie będę mówił bo to nie miejsce na to, dobra bo nie mam czasu, na razie cześć
Dodano po 12 minutach 8 sekundach:
O 17 pełny wywiad
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- TooMuchSmoke
Temu to całe życie wiatr w oczy, bidulek
- igorzastyy
Czekałem do końca aż się obleje i wyciągnie zapalniczkę, ale to już było i nie wróci więcej
czy ja wiem czy to dobry tytuł?przerywa milczenie? żurom raczej nigdy nie milczał po prostu mówił: siema chudy konrad asymetria no cześć ja tylko na chwilke bo swoje sprawy mam kto ma wiedzieć ten wie nie bede się bawił w koperkowe aferki no i tyle pozdro dla kumatych siema musze kończyć bo nie mam czasu siedzieć w internecie no narka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
może i nigdy nie milczał i zawsze dużo mówił, ale też zawsze mówił mało konkretów bo był zalatany, nigdy nie miał czasu i kto miał wiedzieć ten wie, pozdrowienia dla darka z anglii
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET