Jeden Osiem L (18L) - Wideoteka (2003)
Re: Jeden Osiem L (18L) - Wideoteka (2003)
wydaje mi się, że tak, ale nie planuję już tego słuchać w życiu, więc na pewno ci nie powiem
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Ja pamiętam wygłuszane przekleństwa w teledyskach, które latały szeroko, nie tylko w muzycznych telewizjach, ale też w jakichś Polsatach i tym podobnych, więc coś tam było. O tutaj są chociażby (powygłuszane)TdW pisze: ↑29 sty 2022, 8:58 Może głupie pytanie, ale czy na tej płycie znajdowały się jakieś przekleństwa? xD bo o ile pamiętam to jakoś krótko po premierze tej płyty starszy kuzyn zgrał mi ją na kompa i tak sobie słuchałem (oglądając te same wizualizacje na windows player o których wspominali koledzy wyżej), aż w końcu w którymś kawałku pojawilo się parę kurew i mój starszy się wkurwił co ja tam słucham xd. Nie jestem pewien, ale na 90% była to właśnie ta płyta
edit: jest nawet zabawniej, na początku teledysku są powygłuszane, a na końcu normalnie "chuj" przeszedł bez cenzury
- MalkoNTENT
Ostatnio często w radio leci jak zapomnieć. Przy którymś razie, mój ponad 60letni współpracownik podśpiewywał sobie w refrenie „fak ju fak ju”. Może o to chodziło
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Taka ciekawostka. Szczyl i Frank Leen nagrali cover Jak zapomnieć?

- the badman
- Artysta
Ja chyba bylem poziom niżej bo słuchałem namiętnie Verby i prosiłem starszego brata by mi zgrywał albumy
- oKulTywowany
Nie ma czego się wstydzić byczq, obecnie mamy taki okres w którym lud dochodzi do wniosku że verba mezo doniu itd wyprzedzili swoje czasy
This page is no longer available.