NIGO - I Know NIGO! (2022)
Re: NIGO - I Know NIGO! (2022)
kurwa, jak słyszę w numerze rapowym wers z użyciem wyrazów takich jak batman-robin-robbin-mobbin to mnie skręca w środku, ziew
//to tak w odniesieniu do numeru z pop smoke, który jest nudny na maksa
//to tak w odniesieniu do numeru z pop smoke, który jest nudny na maksa
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Spodziewałem się niczego, a zostałem pozytywnie zaskoczony
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 23:03 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
zajebista plytka, kompletnie sie nie spodziewalem ze to tak fajnie wyjdzie
neptunes w formie, a lost and found zachecilo mnie do wrocenia do already platinum
Dodano po 31 sekundach:
neptunes w formie, a lost and found zachecilo mnie do wrocenia do already platinum
Dodano po 31 sekundach:
cięzko nie podbic
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Podbijam sebringa, zajebisty album. Ciekawe jest to, że świetnie się go słucha w całości, wcześniej z singli katowałem kawałek z Cudim, reszta mnie nie porwała, a teraz wszystko jest werynajs. Dawno nie było takiego piątku, żeby wyszły 3 bardzo dobre płyty rapowe.
elegancka rzecz
mi tez się całkiem podoba
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zaskoczenie roku
nie kumam hejtu na paper plates, dokurwione synthy i na takich zwariowanych bitach ferg właśnie rozkręca się najlepiej nawet jak pierdoli niesamowite głupoty
swoją drogą gunna rozjebał nieźle na functional addict, chłop jest wręcz przyklejony do bitu i leci z takim luzem że dammmn
jedyne co mi tak faktycznie nie podoba się na płycie to strasznie chujowa piosenka cudiego
swoją drogą gunna rozjebał nieźle na functional addict, chłop jest wręcz przyklejony do bitu i leci z takim luzem że dammmn
jedyne co mi tak faktycznie nie podoba się na płycie to strasznie chujowa piosenka cudiego
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Nigo feat. Lil Uzi Vert - Heavy
Ostatnio zmieniony 27 lut 2023, 23:07 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Pusza Ti 
Dodano po 22 godzinach 22 minutach 10 sekundach:
@EDIT Heavy jest mistrzostwem jak narazie według mnie najlepsze to co wyszło w tym roku. Nawet Fivio nie ma podjazdu. Ale ten numer siedzi masakra.
Dodano po 22 godzinach 22 minutach 10 sekundach:
@EDIT Heavy jest mistrzostwem jak narazie według mnie najlepsze to co wyszło w tym roku. Nawet Fivio nie ma podjazdu. Ale ten numer siedzi masakra.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Podbijam, Heavy doskonale
mam wrazenie, ze bardzo underrated wydawnictwo. Prawie same hity, wlasnie sobie odswiezalem.