PlanBe & Sir Mich - Flamingo (2022)
- Bryx Fenrir
Re: PlanBe & Sir Mich - Flamingo (2022) [Zapowiedź]
Wac Toja klase lepiej niż PlanBe, flow, tekst, wszystko, ostatnio zauważam, że Toja naprawdę w formie, ale dogrywanie się Kizo czy PlanBe nie ma sensu
Ja wolę Wacka z pierwszych płyt i High Quality.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- Bryx Fenrir
Coś mi ten PlanBe nie podchodzi od dłuższego czasu, ciężko się tego słucha
Podbijam.
Tak jak jestem fanem sporej części numerów z Insomnii, "Kawy i Xanaxu", pojedynczych późniejszych numerów ("Złoty chłopak" czy inne "Czarne bluzy" na repeacie), tak najświeższa twórczość w ogóle mi nie podchodzi.
Tak jak jestem fanem sporej części numerów z Insomnii, "Kawy i Xanaxu", pojedynczych późniejszych numerów ("Złoty chłopak" czy inne "Czarne bluzy" na repeacie), tak najświeższa twórczość w ogóle mi nie podchodzi.
"Ona klei się jak klej"
tam naprawdę tak jest, czy przez ten zjebany zmodulowany głos źle słyszę?
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- przedszkolanek
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Po wyświetleniach widać, że Plan be trochę się znudził publice. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Odsłuch:
Nic dziwnego, że się znudził skoro był mało charyzmatyczny.
Nic dziwnego, że się znudził skoro był mało charyzmatyczny.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: PlanBe & Sir Mich - Flamingo (2022)
Nie moim zdaniem to nie o to idzie. W meju po prostu tylko nieliczni mają nieśmiertelność na lata.
Czy Taco np jest charyzmatyczny ? Plan be się nie załapał do tej mitycznej grupy i tyle.
Ciekawi mnie czy po latach do tej grupy nieśmiertelnych zalapie się Kizo czy spadnie kiedyś na 100-300 tysięcy.
Na tą chwilę w tej grupie jest -WH2115,Bedoes,Reto,Malik Montana,Que,Taco ,Mata,Sobel,Zabson,Białas,Szpaku, Smolasty i Guzior
Ta grupa już zawsze będzie robić miliony.
Papiery na wejście do tej grupy ma- Young Igi,Oki i Kizo.
Czy Taco np jest charyzmatyczny ? Plan be się nie załapał do tej mitycznej grupy i tyle.
Ciekawi mnie czy po latach do tej grupy nieśmiertelnych zalapie się Kizo czy spadnie kiedyś na 100-300 tysięcy.
Na tą chwilę w tej grupie jest -WH2115,Bedoes,Reto,Malik Montana,Que,Taco ,Mata,Sobel,Zabson,Białas,Szpaku, Smolasty i Guzior
Ta grupa już zawsze będzie robić miliony.
Papiery na wejście do tej grupy ma- Young Igi,Oki i Kizo.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2022, 17:41 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 4 razy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- benzoabuser
- Zbanowany
Taco ma boosta od julek oraz lisa tomasza.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Beznadziejne wydanie tego albumu - w kartonowym pudełku książeczka, a w niej koperta z płytą, kompletnie niepraktyczne zastosowanie. Co do samej zawartości to bardzo dobry krążek, wręcz świetny z melodycznymi refrenami połączonymi z wysublimowanymi podkładami, dzięki którym czuć rozgrzany klimat L.A. słońce, plaże i hollywood, letnia aura, aż wylewa się z głośników przez część płyty. Jest różnorodnie i spójnie muzycznie i słucha się z przyjemnością, nie wiem czy oni to nagrywali w różnych miejscach i w dość dużych odstępach czasowych, ale jak na kogoś takiego jak Sir Mich to trochę mam pretensję jeśli chodzi o jakość, zdarzyło się, że brzmiało to sucho i przydałby się większy kop, niektóre podkłady są wręcz wybitne, rewelacyjna płytka momentami z klimatem i inspiracją lat 80 słonecznych plaż ameryki. W preorderze dwa bonus tracki.
Nie no bez kitu rewelacyjna płyta, której nie da się słuchać
Recenzje daveyo najlepszy content na ślizgawce
- przedszkolanek
ale to jest serio dobra płyta na dobrych kurwa bitach od sir micha
ładnie, melodycznie, produkcje z dobrym vibem, tekstowo nie ma tragedii, pomysły na traczki nienajgorsze, kompozycja i zestawienie tracklisty ok
tylko niestety plana słuchać nie idzie, niesamowite jak bardzo on przezroczysty się zrobił, ehhh
ładnie, melodycznie, produkcje z dobrym vibem, tekstowo nie ma tragedii, pomysły na traczki nienajgorsze, kompozycja i zestawienie tracklisty ok
tylko niestety plana słuchać nie idzie, niesamowite jak bardzo on przezroczysty się zrobił, ehhh
Płyta jest dobra, a typa nie da się słuchać? Co masz na myśli? Wolę Planka z Insomnii, całkiem miło słucha mi się tej płyty. Tej nowej płyty nie sprawdzałem. Nie spieszy mi się narazie.przedszkolanek pisze: ↑10 lip 2022, 13:23 tylko niestety plana słuchać nie idzie, niesamowite jak bardzo on przezroczysty się zrobił
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Kawałek z M. Polska, PlanBe & Sir Mich feat. Mr. Polska - Kameleon
Dodano po 3 dniach 1 godzinie 14 minutach 10 sekundach:
Odsłuch YT, bez dwóch bonus tracków.
Dodano po 3 dniach 1 godzinie 14 minutach 10 sekundach:
Odsłuch YT, bez dwóch bonus tracków.
Jestem po kilkukrotnym odsłuchu. Zgadzam się z przedmówcami. Od siebie dodam jeszcze, że Planek w końcu zaczął kombinować ze flow i to na duży plus. Jego płyty od Insomnii mocno trzymały się jednej stylistyki - a tutaj zaśpiewa, przeciągnie, zmienni flow (pomimo, że to kalka zagranicy). Teksty mnie rażą i nie potrafię tego pominąć - momentami naprawdę czuję się niekomfortowo. Ale w sumie, czego ja oczekuje - to, już nie czasy, kiedy ktoś rozkminia linijki, liczy się vibe i czy główka buja, chociaż te gówno wersy naprawdę żenada.
O to moje top:
"Wszystko zwisa mi jak jądra" - znalazłem to na Geniusie (on faktycznie, to nawinął
)
O to moje top:
"Wszystko zwisa mi jak jądra" - znalazłem to na Geniusie (on faktycznie, to nawinął
Zrobiłem dużo więcej i jest dumna moja matka
Pierdolone trofea zwisają mi tak jak jajca
Pierdolone trofea zwisają mi tak jak jajca
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji