Battlefield (seria)
Moderator: con shonery
Re: Battlefield (seria)
Spoko, ciekawe co pokażą za tydzień jak przyjdzie od pokazu multi. Chociaż już zleakowane filmiki z alphy latają na yt.
wygląda bdb ale to ea więc można się spodziewać że bez płacenia będzie grind w chuj + jeszcze coś wymyśla innego i ofc jak to dice bugi na starcie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
gdzie jest haczyk ea
Spoiler
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Dospermione, kupiłem ps5 bo w końcu będzie w co grać. Wygląda jak bf4 enhanced, no i powrót klas w bardzo fajnym odświeżonym wydaniu. Na premierę biorę na 100%.
Przewiduję, że skiny i inne świecidełka będą w podobnym systemie jak w bfV, a bardzo mi się to podobało. W sumie jak zrobią świetną grę, to nawet bez premium passa ludzie będą wydawać hajs na jakieś niepotrzebny szmelc, chociaż nie zdziwię się jak wyjadą z jakimiś płatnymi dostępami do map.
Przewiduję, że skiny i inne świecidełka będą w podobnym systemie jak w bfV, a bardzo mi się to podobało. W sumie jak zrobią świetną grę, to nawet bez premium passa ludzie będą wydawać hajs na jakieś niepotrzebny szmelc, chociaż nie zdziwię się jak wyjadą z jakimiś płatnymi dostępami do map.
Wygląda to aż za dobrze faktycznie. Zajebista destrukcja otoczenia. Oby DICE w końcu dowiozło.
destrukcja otoczenia faktycznie dojebana ciekawe jaka grafika bedzie potrzebna na nią
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
DO I NEED EA APP TO PLAY BATTLEFIELD 6?
Steam players will not need to use EA App to play Battlefield 6 but will need an EA account. Those who purchased Battlefield 6 via the Epic Games Store will need EA App and an EA account to play.
źródło: https://www.ea.com/pl/games/battlefield ... ield-6/faq
Steam players will not need to use EA App to play Battlefield 6 but will need an EA account. Those who purchased Battlefield 6 via the Epic Games Store will need EA App and an EA account to play.
źródło: https://www.ea.com/pl/games/battlefield ... ield-6/faq
no to sprawdzamy na open becie 9-10

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Jedyne do czego się można przyczepić, to strasznie mały odrzut broni
Pograłem 3 godziny dzisiaj i jest naprawdę dobrze. Gunplay mi się podoba, a to bardzo ważne w tego typu grach. Destrukcja otoczenia też ma znaczenie, parę razy zginąłem po prostu od walących się na łeb gruzów. Na bank jest lepiej niż w 2042, ale wiadomo to tylko beta. Jest trochę wad wieku dziecięcego.
Ja póki co oceniam dobrze, na bank jeszcze pogram podczas tej bety.
Ja póki co oceniam dobrze, na bank jeszcze pogram podczas tej bety.
- bialyjelen
na czym grales?
Na PC. Swoją drogą pobrało mi tylko 38 gb, a gra wygląda świetnie. Jak oni tego dokonali to nie wiem.
Gram na 4 letnim lapku z rtx 3050 i co prawda na Niskich, ale śmiga płynnie, a wygląda naprawdę nieźle. Giga props DICE za optymalizację
Nabiłem 20 level żeby odblokować skórki. Zostawiłem też telefon z włączonym twitchem w tym samym celu. Grałem supportem i reconem czyli jak zawsze i bawiłem się świetnie, chociaż recon jako klasa odstaje i za moment jeżeli assault dostanie respawna do spawnowania to nie będzie specjalnie sensu nim grać. Kupuję na premierę, bo nigdy niczego nie preorderowalem i nie mam zamiaru nawet tym razem.
Jak coś za tydzień będą ze 2-3 nowe zadania, ale te z ostatniego weekendu też będą dostępne, wiec nie trzeba było wbijać 20 już wczoraj.
No i na PS5 (jeśli masz) był dodatkowy skin i x2 EXP (pewnie tego skina dodatkowego będzie można odblokować też w następny weekend. Wystarczy włączyć betę na PS5 i się go dostaje).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ja też biorę na premierę, ale na PC. Dawno nie widziałem tak dobrej bety jakiejkolwiek gry.
na poczatku za bardzo mi to CoDem smierdzialo. i w sumie dalej smierdzi, ale im wiecej gram, tym jest fajniej. duzo godzin zrobilem w tej becie i dobrze sie gra.
w czwartek znowu beta z nowa mapa i nowymi trybami
minusy:
- tragiczne UI
- wszedzie czerwone doritosy (zabijanie ludzi schowanych w krzakach czy za dymem)
- rozpierdol przy objectivach (za maly teren, kazdy na siebie wpada)
- ogunie za male mapy
- matchmaking zamiast przegladarki serwerow
- brak balansu broni (M4, SGX i Shotgun über alles, LMG do kosza)
- heal za szybki
- za duzy chaos; chuj wie kto tu wzywa medyka, co te ikonki na HUDzie w ogole pokazuja, ktory to ja na mapie, przejmuje objective czy nie etc.)
- liberation peak gowno
w czwartek znowu beta z nowa mapa i nowymi trybami
minusy:
- tragiczne UI
- wszedzie czerwone doritosy (zabijanie ludzi schowanych w krzakach czy za dymem)
- rozpierdol przy objectivach (za maly teren, kazdy na siebie wpada)
- ogunie za male mapy
- matchmaking zamiast przegladarki serwerow
- brak balansu broni (M4, SGX i Shotgun über alles, LMG do kosza)
- heal za szybki
- za duzy chaos; chuj wie kto tu wzywa medyka, co te ikonki na HUDzie w ogole pokazuja, ktory to ja na mapie, przejmuje objective czy nie etc.)
- liberation peak gowno

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
ktos gra na ultra 1440p i jaka ma grafike do tego powie???
- checollada
pobieram też na pc betę i będę grał w ten weekend, zobaczymy nawet troche sie podjaralem po pozytywnych wypowiedziach
pogram se dzis w ta betkie