WRR (WdoWA, Rena, Ryfa) - Wyłącz to gówno (2021)
Re: WRR (WdoWA, Rena, Ryfa) - Wyłącz to gówno (05.2021)
zajebiste to jest.
Co wy macie z tą Ryfą XD To z czego one się naśmiewają, to jest przecież 1:1 to jak ona rapuje na co dzień, na swoich solowych projektach czy WCK. Jakaś bezsensowna rymowanka losowych słów. Jakby ktoś wziął i przekleił jej zwrotkę z tego kawałka, robionego H3H3 dla beki, do jej pierwszego z brzegu losowego kawałka, to by nawet nikt nie ogarnął, że to H3H3, zwrotka parodia.
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
Akurat ekipa jako papierek lakmusowy to akurat nie jest wyczyn bo to poziom pustych płyt wyslanych przez pewnego znanego twórcę wielbionego na forumku.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
ksiazenieporzadek
czekam na stream i wkurwionego jose jak mowi miejsce pierwsze ekipa sezon 3
polski hiphop 
nie no nie wiem xd
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
- Moltisanti
Obczajcie sobie miny tych statystów w stylu " w co ja się wjebałem"
A później zapraszam do słuchania dobrego rapu
-
ksiazenieporzadek
W dzień nie wchodzę w plhh, późnym wieczorem z nudów wbijam poczytać nieprzeczytane i akurat się napatoczył:))Jose pisze:widzę, że to książę ma ustawione powiadomienie, jak ekipa jest wymieniana
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Takie sobie, w sam raz jako muzyka do fitnesu.
Wracać nie będę, bo mnie męczą takie kawałki, nawet nie skumałem o czym nawijają.
Co to za klub motocyklowy w teledysku?
Wracać nie będę, bo mnie męczą takie kawałki, nawet nie skumałem o czym nawijają.
Co to za klub motocyklowy w teledysku?
- benzoabuser
- Zbanowany
wymienić je na marcysie oraz margaret
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
ale pięknie striggerowały słuchaczy
szanuję w chuj
Mnie się tam podoba, że polskie rapujące kobiety zaczęły się łączyć w zespoły i razem rapować, bo to zawsze jakaś tam fajna odmiana i urozmaicenie kobiecego rapu.
Ten hejt na WRR grubo przesadzony, biorąc pod uwagę, że jest masa chujowych polskich raperów nagrywających chujowe kawałki latami i jakoś publika ich nie hajtuje.
Mnie kawałek nie powalił, bo po prostu taka estetyka mnie nudzi.
Nie wiem też, po co nagrywać takie kawałki jak możliwe, że kluby już nigdy nie zostaną otwarte.
Rozumiem, że się nagrywa kawałki takie jakie się lubi i potrafi, ale dla mnie ten kawałek jest bez sensu, ani nawet nie jest zabawny.
Tak czy inaczej jestem ciekaw kolejnych utworów, może jakiś mnie zaskoczy.
Ten hejt na WRR grubo przesadzony, biorąc pod uwagę, że jest masa chujowych polskich raperów nagrywających chujowe kawałki latami i jakoś publika ich nie hajtuje.
Mnie kawałek nie powalił, bo po prostu taka estetyka mnie nudzi.
Nie wiem też, po co nagrywać takie kawałki jak możliwe, że kluby już nigdy nie zostaną otwarte.
Rozumiem, że się nagrywa kawałki takie jakie się lubi i potrafi, ale dla mnie ten kawałek jest bez sensu, ani nawet nie jest zabawny.
Tak czy inaczej jestem ciekaw kolejnych utworów, może jakiś mnie zaskoczy.
a może chodzi o to że specjalnie na początku puścily takie gówno które jest prowem, a później polecą ostro po bandzie i cala polska będzie w szoku jak kobiecy rap rośnie w siłe, podobno adma ma dolączyć do projektu (info z rap news)
moim zdaniem hejt nie jest przesadzony, zresztą nawet nie widze tutaj hejtu tylko zwyklą beke że nagraly takiego gniota z takimi przypałowymi wersami o srace i papie etc
moim zdaniem hejt nie jest przesadzony, zresztą nawet nie widze tutaj hejtu tylko zwyklą beke że nagraly takiego gniota z takimi przypałowymi wersami o srace i papie etc
Ryfa bardzo fajnie wypadła, mogłaby nagrać całą płytę w takim stylu. Bardzo fajnie wpisała się w konwencje i super się jej słucha.
Ale Young Leosi to proszę nie obrażać drogie Paniewpadły koleżanki i dopiero po tym numerze zaczną się prawdziwe hulanki.
"Każdemu bowiem, kto ma, będzie dodane, tak że nadmiar mieć będzie.
Temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma" (Mt 25,29)
Temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma" (Mt 25,29)