Komil vs Żabson (beef)
Re: Komil vs Żabson (beef)
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
stękający śmieć nawet nie odpowie bo jest pizdą
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Żaba po tym numerze robi sobie przerwę od muzyki, chłop został zjedzony, wyjaśniony i nie ma psychy.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Zacznijmy od tego, że to nie jest typ dissu wymagający jakiejkolwiek odpowiedzi, a raczej zwykła zaczepka przy której jedna ze stron modli się o reakcję. Bo w końcu do czego miałby się ustosunkowywać Żabson - pół numeru to bragga Komila o tym jak go zniszczy, drugie pół jakieś subiektywne wjazdy bez pokrycia w stylu "w każdym mieście z ciebie cisną" "jak można słuchać takiego pedała". 2/3 rzekomych panczlajnów można tu odbić powiedzeniem do mikrofonu acapella "nieprawda" "wcale nie" i będzie 1:1.
Zresztą ja nienawidzę "beefów" w takim stylu, gdzie problemem rapera A wobec rapera B jest to, że nie lubi jego muzyki/wkurwia go z mordy, bo jak to się niby ma rozwinąć? Lubię prywatę, konflikty starych ziomków i okrzyki "o kurwa, czyli jednak miał rację" po każdej odpowiedzi - tutaj mamy jedynie dwóch dzieciaków, którzy (być może) będą się licytować A NIE, BO JA BARDZIEJ.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tu chodzi o to że Żabson wyjebal go na trasę. Fakt, było to parę ładnych lat temu. Ale wole takie rozwiązywanie konfliktów niż przepychanki na instastories.
No nawet jeśli "wyjebał", chociaż tu też nie do końca rozumiem - jako większa ksywa dyktował warunki jeszcze nierozpoczętej trasy i tyle, nie ukradł mu jakiejś kasy w walizce albo portfelu. Założę sie, że dziś niektórzy raperzy też sto razy upewniają się z kim przetną się w szatniach festiwali.
Wracając - nawet jeśli wyjebał, to nadal podtrzymuje swoje zdanie. Tu póki co nie ma nic pozwalającego otworzyć poważny beef, bo jak Żabson mu na to odpowie? "Nom, tak zrobiłem pozdro" / "Nie prawda co ty pierdolisz". Wszystkie pozostałe linijki to suche bragga o zjadaniu przeciwnika, nudy.
Nie przepadam za Żabsonem jako osobą, ale jeśli oleje temat, to ani trochę się nie przypierdole.
Wracając - nawet jeśli wyjebał, to nadal podtrzymuje swoje zdanie. Tu póki co nie ma nic pozwalającego otworzyć poważny beef, bo jak Żabson mu na to odpowie? "Nom, tak zrobiłem pozdro" / "Nie prawda co ty pierdolisz". Wszystkie pozostałe linijki to suche bragga o zjadaniu przeciwnika, nudy.
Nie przepadam za Żabsonem jako osobą, ale jeśli oleje temat, to ani trochę się nie przypierdole.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Moltisanti
Jeśli faktycznie Żaba wyjebał go z trasy, to po co ma nagrywać diss skoro najbardziej mocarnego puncha wyprowadził 5 lat temu i skończył Komilowi karierę 
Ale po chuj ma odpowiadać na cokolwiek skoro go rozjebał wyjebaniem z trasy i ze sceny rap na 5 lat debilu?
siema komil, jak tam 5 ostatnie lat minęło? Biedra czy żabka? yikes
abstrahujac od poziomu zabsona, ale jakbym byl raperem i mi wcisneli na trase kurwa komila to tez bym pewnie zrezygnowal - wydaje mi sie w miare normalne, ze jako raper mozesz sobie zdecydowac czy chcesz grac z kims trase czy nie, a skoro zabson byl bardziej oplacalny to postanowili przystac na jego warunki - bez przesady ze to jakies okropne zachowanie
Podbijam, przecież dzielenie sceny kurwa z KOMILEM xD to jest brak szacunku do siebie i narażanie się na śmieszność, już bym pewnie wolał grać trasę z wujkiem samo zło bo przynajmniej śmiesznie by było
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
o cholera to prawda
https://pl.wikipedia.org/wiki/Okil_KhamidovMa syna Komila (ur. 1997), który jest mistrzem i reprezentantem Polski w szachach[5], pokerzystą oraz raperem, i córkę Malikę (ur. 2001).
Ostatnio zmieniony 20 mar 2021, 12:25 przez mlody jelcz, łącznie zmieniany 1 raz.
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- nihil Novi
ten czlowiek jest chyba wszechstronnie uzdolniony - mogli jeszcze dodać że mistrz e-sportu, może jak żabson nie odpowie to powinien wyzwać go na pojedynek szachowy
o chuj, myślałem że to beka z tym okiłem 
- benzoabuser
- Zbanowany
akurat pod względem szachowym/pokerowym to jest na dobrym poziomie, pod względem esportowym (tj. liga legend) to ssie druta i został zboostowany, a pod względem rapowym to nie wiem kto to jest, bo słyszałem tylko monopoly bwoy
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
hahahah nie gadajcie ze ta sytuacja z trasa zakonczyla kariere temu cieciowi malinowemu bo chyba jebne kleksa jak benzoabuser (to zart mordo jbc)
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
to jest żałośne na tak wielu płaszczyznach że nie wyrabiam
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
To gówno nie zasługuje nawet na odpowiedź, chłopaczyna przypomniała o sobie i niech wypierdala dalej robić to gówno które słucha tylko jego pies
hahahah, bez kitu, to już wiadomo kim jest uż @kebab
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia