Miły ATZ
Re: Miły ATZ
@Nedvved Oj teraz to już nie pamiętam, ale musiałbym prześledzić cała swoją płytotekę, na pewno połamaniec pojawił się na AKUSTYCZ(NIE)ZUPEŁNIE u Grubson poza tym to jedna z najlepiej zrealizowanych płyt, aż chce się słuchać takiej super jakości u Okiego coś było, Fokusa, Pawbeatsa jak sobie coś przypomnę to Ci podeśle na priv.
Dokładnie, ta płyta brzmi pięknie. Utwory są niesamowicie zaaranżowane. Gdy słuchałem tej płyty po raz pierwszy, to łapałem zdziwienie, że tyle się w tych kawałkach dzieje. Gdyby nie teksty, które są miałke, populistyczne i często infantylne, to murowana płyta roku. W sumie z GrubSonem mam jeden zasadniczy problem - teksty, bo muzycznie koleś wymiata i czy to na Gatunku L, czy Holizmie, to zawsze podobała mi się produkcją. Odejście jego od reagge klimatów, to najlepsze co go spotkało, bo muzycznie niesamowicie się rozwinął.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
-
milford966
sprawdzcie se Electric Rudeboyz płytkę "Kolejny krok" rok 2001 szczecin a taka jazda i perełka że hej
- FruitOffTheWall
odp z królikiem smiechulcowa, miły ten miły atz sie wydaje
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- Bryx Fenrir
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
Bardzo fajne, Miły technicznie strasznie poukładany raper
Niby nic odkrywczego ale dawno tak dobrego nic nie zapodał. Bit większość roboty zrobil.
Dokładnie jak wyżej, budowa utworu powoduje tutaj największy magnetyzm.
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
Zapierdala zacnie
spoko rozmowa. ale sobie leci Atezecik pod koniec.
Pan Raper.