Nietypowe pomysły polskich raperów (sci-fi)
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Nietypowe pomysły polskich raperów (sci-fi)
Na pewno akcja marketingowa przy "Klub 27" Solara to coś na co paliaczki nie były gotowy, aż szkoda, że nie zakończyło się fejkowym samobójem tak jak to Solar na filmiku mówił
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
to, ze ktos nie jest podatny na chujowe zabiegi perswazyjne chyba akurat dobrze o nim swiadczy? czy może jednak trzeba dojrzeć i nabrać gotowości do bycia manipulowanym w tak wykwintny sposob i jest to nastepny etap w rozwoju cywilizacyjnym narodu
- benzoabuser
- Zbanowany
nie wiem, ale jak jacyś ludzie pisali, że on przez tę akcję naśmiewa się z depresji i chorób psychicznych to 
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
jak już nawinęliśscie o tej akcji, to chciałbym tylko wspomnieć, że było to bardzo żenujące gówno i rzygać mi się chce jak o tym pomyślę, dzięki i pozdrawiam
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 15:58 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
przecież ta akcja solara to była taka poracha, nie pamiętam czy komercyjnie ale cringe nieziemski xd
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
bo tak to trochę wyglądało, z jednej strony jakieś posty wskazujące że coś jest nie tak, a drugiej strony nagle się okazuje że nic nikomu nie jest, taka he he akcja promocyjnabenzoabuser pisze: ↑22 sty 2021, 11:05 nie wiem, ale jak jacyś ludzie pisali, że on przez tę akcję naśmiewa się z depresji i chorób psychicznych to
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Zaskoczylaby mnie dobra plyta vnma. Do ra zarowno pod wzgledem tekstowym, flow oraz zeby przestal udawac ze spiewa i porzucil wkurwiajaca miauczaca maniere.
Ale to by bylo kurwa sajens fikszyn
Ale to by bylo kurwa sajens fikszyn
- benzoabuser
- Zbanowany
w każdym razie akcja solara pasuje do tematu
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Niech jakieś studio zacznie robić bijatykę z polskimi raperami jak Def Jam. Roster oczywiście starych wyjadaczy z '00, Magik jako unlockable character po wykonaniu 20 arenowych fatality. No nie wiem, co jeszcze...
Ej a wyobraźcie sb jakby Tau zrobił gadżety z tęczomaryjką