W 2021 czekam na..
Re: W 2021 czekam na..
na materiał od Pierrota
ile kurwa można czekać na raper @kosciey do chuja wiesława.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Czekam tylko na nowy Dinal, co wiadomo nigdy się nie wydarzy. Z zagranicznych czekam na nowego Kanye.
2020 był ostatnim rokiem w którym słuchałem jeszcze polskiego HH, bo od dawna wolę w radiu "lala la lala".
Nie będę się rozwodził, ta muzyka nie ma mi już nic do zaoferowania bo po 2017 coś się bezpowrotnie zepsuło i większość rzeczy która święci triumfy to jakieś XD. Sprawdzę sobie jeszcze ewentualnie materiały Que, Laika, Młodego Dzbana i one-hit wonderów pokroju Asthmy.
2020 był ostatnim rokiem w którym słuchałem jeszcze polskiego HH, bo od dawna wolę w radiu "lala la lala".
Nie będę się rozwodził, ta muzyka nie ma mi już nic do zaoferowania bo po 2017 coś się bezpowrotnie zepsuło i większość rzeczy która święci triumfy to jakieś XD. Sprawdzę sobie jeszcze ewentualnie materiały Que, Laika, Młodego Dzbana i one-hit wonderów pokroju Asthmy.
Na Feniks, Sicario, Aporofobie
ciekaw jestem w sumie nowej płyty Mielona. ostatnie featy, czy Hot16 zajebiste opór, także liczę na kozacki projekt. oby przynajmniej częściowo na bitach Persa/Guacamole.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2021, 18:52 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wierze ze zgadzam sie z Clockersem ale #MielonMusisz
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- benzoabuser
- Zbanowany
na kolejne solo Solara
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- scam_sakawa
Najbardziej czekam na solówkę Kosiego i mam nadzieję, że podoła presji. Ciekawe mnie też, czy Sokół faktycznie nagra płytę (singiel Zorro był całkiem przyzwoity).
Liczę, że wleci coś od Ćpajstajlu, a cierpiący na dwubiegunowość - przystojny latynoski Sebastian wyda pełnoprawny album. Chciałbym również wierzyć, że wyjdzie płyta Belmondo i będzie na poziomie PAPPARDELLE ALL'ARRABBIATA.
Po cichu marzę o powrocie Rogala DDL z jakimś pierdolnięciem, po którym będę z miesiąc zbierał szczękę z podłogi.
Liczę, że wleci coś od Ćpajstajlu, a cierpiący na dwubiegunowość - przystojny latynoski Sebastian wyda pełnoprawny album. Chciałbym również wierzyć, że wyjdzie płyta Belmondo i będzie na poziomie PAPPARDELLE ALL'ARRABBIATA.
Po cichu marzę o powrocie Rogala DDL z jakimś pierdolnięciem, po którym będę z miesiąc zbierał szczękę z podłogi.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2021, 18:12 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
- filipthekiddo
proste że na rogalika, bez żadnych chujowych featów
wydawnictwo żyta pt. czarnykoń
Dodano po 53 sekundach:
no i kurwa gdzie jest tegoroczny ĆPAJSTAJL !?!?!??!
Dodano po 53 sekundach:
no i kurwa gdzie jest tegoroczny ĆPAJSTAJL !?!?!??!
ta droga ide dalej
napewno sentino i belmondziak, tuzza, pikersa, kabe, i chetnie bym zobaczyl co umie ten bibic od malika
a i 730 huncho, caly ten sklad od alberto
a i 730 huncho, caly ten sklad od alberto
1# fan francuza mordo
- Moltisanti
Chyba jedynie na jakieś solo od koldiego. Czekałbym na taco gdyby była szansa na koncepcyjna rzecz typu trójkąt ale populizm mu za bardzo sie sprzedaje żeby od niego odbił
pamietam jak raz bylem hehe chujem i ktos tam mi dal "remiumowo" na google czatach cos z alkomindz albo cos takiego i ja niby wiesz hehe kolega ale odrazu leak polecial i dup trzask byl slyszany
co oczekuje od 21? nie wiem chyba matrixa 4 a z tych polskich to klasyg zkibwoy/smarki/brudne na wigilie i zeby lepsze prowo wlecialo na wigilie
co oczekuje od 21? nie wiem chyba matrixa 4 a z tych polskich to klasyg zkibwoy/smarki/brudne na wigilie i zeby lepsze prowo wlecialo na wigilie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- rozklad_gaussa
dalsze ruchy rapera trap stary
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free kong
free hulaka
free fromage
free kong
free hulaka
- spianatapiccante
Kuban, Erking, Belmondziak najbardziej, plus oczywiście BRD, możecie się śmiać, ale ja kurwa wierzę
no faktycznie beka ze czekasz na kubana i belmondziaka
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- spianatapiccante
naucz się kurwa czytać, a potem skacz, kisski