Kękę - Siara (2021)
- larsson1991
Re: Kękę - Siara (23.04.2021r.) [Zapowiedź]
Oby chociaż ta EP'ka zapachniała klimatem "Takie rzeczy" 
Album oraz EPka bez gości.
W przyszłym tygodniu singiel
W przyszłym tygodniu singiel
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

- przedszkolanek
imo najlepiej by siadł materiał bez kękiego, goście to był najmnniejszy problem mimo wszystko
Fajny sentymentalny numer.
Nie jest to złe, ale czy zachęca mnie do sprawdzenia tej płyty, albo słuchania Kękę? Nie, dalej nie będę go słuchał w ogóle, czyli tak samo jak przez ostatnie kilka lat.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
obudźcie mnie jak kjękję będzie miał w koncu dobry bit na plycie bo od czasów odejscia od jaszczombat o tam nawet pół bitu się nie nadawało na triple-A rapowy legal w polsce kurwa.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
yt
ale bez podjazdu do takiego Sentymentalu w ogóle
ale bez podjazdu do takiego Sentymentalu w ogóle
Przyjemny track, ale niczym specjalnym się nie wyróżniający. W cholerę już było kawałków, w których raperzy wyliczali swoich kolegów z dzieciństwa. No ale tyle ten singiel osiągnął, że nie zraził mnie na starcie do tej płyty i pewnie chętnie sprawdzę następne.
Podbijam narzekania na bit, gdyby to był nawinięte pod coś konkretnego, to to mógłby być nawet całkiem dobry singiel, ale ta melodyjka kompletnie zniechęca, wczoraj wysłuchałem raz, dzisiaj wyłączyłem po pierwszej zwrotce. Atutem tych starych nagrywek KęKę była nie tylko jego forma, ale i te bity z ciężkimi bębnami.
Jemy obiad, ogoreczki są zdrowe hahaha
Kę stracił ucho do bitów już dawno
Mi tam siada - czekam na album
Życzę Kękiemu duzo szczescia milosci zdrowia i tego zeby nie schodził z obranej drogi ALE do mnie bardziej przemawiała jego twórczość w czasach gdy przechodził okres dla niego mniej korzystny. Moze zmieni sie moje podejscie w momencie gdy na palcu wyląduje gps a Megidox Jr. bedzie biegał po domu. Utwór przyjemny ale nie wzbudza we mnie kompletnie zadnych emocji
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Nigdy nie lubiłem jego bitów, gówno obesrane za przeproszeniem. Inna sprawa że Kęki nigdy nie słynął z czutki do muzyki czy poczucia jakiejś muzycznej estetyki. A czasy bazowania na brudzie się skończyły więc...
Pomijając już kwestię chujowego bitu, to chęć nawiązania do swojego starego klimatu jest tak wymuszona, że aż w uszy kłuje.
Spoiler
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Najlepszy numer od sam nie wiem kiedy, ale bit znowu tak miałki. Nie wiem, weź ktoś jakiś remix zrób mocniejszy
Fajny numer, jesli ktos ma w sobie zywe wspomnienia wlasnie z takiego dziecinstwa to tym bardziej mozna sobie powrocic do tamtych czasow
bit mierny
bit mierny
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji