Za kim jestes?
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Za kim jestes?
Real Madryt od 6 roku życia, kiedy to dostałem koszulkę figo z Realu i do tego spodenki Barcelony
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Gdańska Lechia aeaeaao.
Swoją drogą Pogoń na zakazie to ostatnia drużyna, która gościliśmy w Zabrzu.MalinowyJogurt pisze: ↑10 lis 2020, 21:21Gościna od Górnika jak byliśmy na zakazie w lutymoraz na wyjeździe do Gliwic łycha i browary od was na powrocie
uszanowanko
Barcelona od 2004 roku i meczu z Milanem. Moja sympatia lub antypatia do reszty drużyn zależy od tego, kto tam aktualnie gra, kto jest trenerem itd. Dlatego też obecnie kibicuję BVB, Man City, Chelsea, PSG, Totkom i Ajaxowi.
Z tenisa to Djokovic, gdyż pierwszy turniej, który śledziłem na Eurosporcie to było Australian Open 2008 i akurat to był pierwszy triumf Serba. Lubię też Thiema, Monfilsa i wariata Kyrgiosa.
W F1 Leclerc, Ricciardo, Vettel i Raikkonen.
No i skoki narciarskie, gdzie w sumie lubię wszystkich
Z tenisa to Djokovic, gdyż pierwszy turniej, który śledziłem na Eurosporcie to było Australian Open 2008 i akurat to był pierwszy triumf Serba. Lubię też Thiema, Monfilsa i wariata Kyrgiosa.
W F1 Leclerc, Ricciardo, Vettel i Raikkonen.
No i skoki narciarskie, gdzie w sumie lubię wszystkich
-
Bisclavret
Na naszym podwórku Motor Lublin
No i beka bo tak sportowo to zawsze kibicowałem Interowi, a ostatnio nasza największa kibicowska kosa przybiła zgodę z kibicami Interu
co już w ogóle samo w sobie jest jebana abstrakcja (już widzę kurwa tych typów z Mediolanu śmigających po podkarpackich lasach
), a w mojej sytuacji to już w ogole groteska w chuj
.
No i beka bo tak sportowo to zawsze kibicowałem Interowi, a ostatnio nasza największa kibicowska kosa przybiła zgodę z kibicami Interu
- checollada
Ponad dwa lata mieszkam kilkaset metrów od stadionu Górnika i naturalnie bywam czasami na meczach w roli piknika oraz staram się oglądać wszystkie mecze w tv, można powiedzieć ze jestem kibicem ale bez wczuty w wojenki
Odkąd w 2003 dostałem od mamy nabyty na lokalnym targowisku komplet stroju Juventusu z nazwiskiem Del Piero tak do dzisiaj się bujam z tą sympatią
Odkąd w 2003 dostałem od mamy nabyty na lokalnym targowisku komplet stroju Juventusu z nazwiskiem Del Piero tak do dzisiaj się bujam z tą sympatią
ech, budzę się rano, przypominam sobie, że kibicuję Arsenalowi i humor popsuty
a poza tym wszystkim dobrym ludziom
a poza tym wszystkim dobrym ludziom
Juve od 2003 roku i półfinału z Realem, trudna miłość
od meczu Wisła 3 - 4 Barcelona jestem fanem obu tych klubów, jest w chuj ciężko obecnie, ale były piękne czasy
- Arsenal od nie pamiętam już jak dawna
- Real. Życzyłem im tej upragnionej decimy
- jebać Jagiellonię ten białoruski klub
- Real. Życzyłem im tej upragnionej decimy
- jebać Jagiellonię ten białoruski klub
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
mieszkam w Stolicy, więc nie pytaj za kim jestem
we Włoszech trybuny są zorganizowane inaczej niż w Polsce i poszczególne grupy działają w pewnym sensie autonomicznie, dlatego jest sporo takich absurdalnych układów z jakimiś randomowymi klubamiBisclavret pisze: ↑11 lis 2020, 9:43 (już widzę kurwa tych typów z Mediolanu śmigających po podkarpackich lasach )
trójkąt bermudzki wola mokotów
Za Cracovią. Kiedyś kibicowałem Arsenalowi, ale od kiedy mam możliwość regularnego uczęszczania na stadion przy Kałuży przestałem emocjonować się zagraniczną piłką.
Z innych sportów to w chwili obecnej jara mnie tylko MMA i kibicuję Jankowi Błachowiczowi
Z innych sportów to w chwili obecnej jara mnie tylko MMA i kibicuję Jankowi Błachowiczowi
- Cuba L1br3
Lech Poznań i choć nie jestem z Wielkopolski to zawsze w tamtą stronę kibicowsko (Amica, Groclin). Na studiach zdarzało mi się chodzić na Stomil i do tej pory śledzę poczynania
Klubem Łodzi jest ŁKS
od kilkunastu lat Schalke ale od czasów przerwy na koronawirusa nie byłem w stanie obejrzeć całego meczu od deski do deski. To nie jest to Schalke jakie pamiętam, 22 mecze bez zwycięstwa w lidze i coś czuje ze będę się z nimi męczyć przez dłuższy czas. W rodzinie kibicują też United no i ich mecze chętniej oglądam. Polska liga mnie jebie ale najbliżej serduszka Widzew
Chelsea F.C. od kiedy pamiętam. A pamiętam jeszcze Zole jak sobie biegał po boiskach. 
Śląsk Wrocław od małego. Obojętnie czy nożna, kosz, czy ręczna. Do tego lubię się przejść na Spartę. Ze sportów indywidualnych to boks lubię, się oglądało Gołotę zawsze.