Michał Wojtek
Re: Michał Wojtek
też mi się podobają te bity Fistacha, fragment ze snippetu w sumie chyba i tak najmocniejszy z całego kawałka, ale jest potencjał, czekam na więcej
kozak, obok ejmatta i asthmy jedni z lepszych młodzików
ejmatt to nie młodzik. świetny numer
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Co za benger. Najlepsze od Michała od dawna. Mam nadzieję, że Zdechły Osa obracający wózek z Michałem to zapowiedź jakichś wspólnych ruchów.
I super, że wreszcie wrzucił "Instrukcje" na Spotify
Żałuję, że nie poszedł za ciosem po niemałym szumie, który był wokół niego po Quetzalcoatl. Damn, to już 5 lat.
I super, że wreszcie wrzucił "Instrukcje" na Spotify
Żałuję, że nie poszedł za ciosem po niemałym szumie, który był wokół niego po Quetzalcoatl. Damn, to już 5 lat.
Spoiler
DAJESZ PŁYTĘ CZY CI ZAJEBAĆ???
Nie miał za bardzo jak pójść za ciosem jak wyszła sytuacja z tym że się rozjebał na ziomków, a potem z tego co pamiętam był na odwyku, pisał posty blogowe ze szpitala.
-
pieschrodingera
- Cuba L1br3
Nawet gdyby hachi nie zapowiadał nic większego to nawet takie wrzuty raz na rok będą mnie cieszyć, no jakakolwiek regularność. Zakochany kundel, hachi, dawaj tera coś o bethovenie, Michał. Jestem sajko
Dobrze się tego słucha. Mogłoby to zapowiadać coś większego.
Fistachhh

Fistachhh
Liczę na to że będzie więcej materiału w tym klimacie, zajebiście to siedzi, do tego bity Fistacha

Patrzcie go skurwesyna co za piękne rzeczy robi, i jeszcze followup do Milionów ehhh Michale Wojtku, WINCYJ
Po raz kolejny rozjebał(się). W jednym kawałku followup do Wandy Kwietniewskiej i Smarka
Oby więcej, jakby Hachi poszło na jakiś kanał z większymi zasięgami to spokojnie by natrzepało kilkadziesiąt koła wyświetleń.
Oby więcej, jakby Hachi poszło na jakiś kanał z większymi zasięgami to spokojnie by natrzepało kilkadziesiąt koła wyświetleń.
I do Pezeta również, no fajne to jest ale wiem że umie bardziej
spoko, ale Hachi dużo lepszy z tych singli. niemniej czekam na album z wypiekami na ryju
No Hachi miało większe pierdolnięcie, wiadomo, ale to też bardzo ładne. Dawaj płytę, chłopaku, czekam jak na nic innego w tym roku
ma ktoś może jakąś paczkę ze wszystkimi numerami Michała? W sensie tymi, co są na yt i pewnie nigdy nie wlecą na streamingi
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
@Beny nie ma paczki, ale jest playlista na yt, trzeba zrzucać ręcznie co ciekawsze. "Sleep Raver" to sztos jakich mało, a kawałek przecież z 2014 - Michał miał wtedy kurwa 17 lat
Ogólnie to włączyłem sobie teraz ten "Sleep Raver" i przypomniało mi się, że instrumental był kiedyś dostępny na soundcloudzie Gherta. Dawno temu ściągnąłem go stamtąd, ale przepadło gdzieś, a teraz instrumentala nie ma w sieci. Może ma ktoś na dysku?
Ogólnie to włączyłem sobie teraz ten "Sleep Raver" i przypomniało mi się, że instrumental był kiedyś dostępny na soundcloudzie Gherta. Dawno temu ściągnąłem go stamtąd, ale przepadło gdzieś, a teraz instrumentala nie ma w sieci. Może ma ktoś na dysku?
Ma ktoś może zapisy wpisów Michała na tumblr z oddziału? Kiedyś jeden czytałam, ale w końcu wszystkie zniknęły
Dzisiaj mi yt podklepalo i dojebany numer
Ostatnio zmieniony 29 sie 2025, 18:42 przez bronek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
kurwa dosłownie wczoraj zastanawiałem się jak nazywał się ten koleś co nawijał na samplu z real friends, a dziś temat podbity