Liber - TBA (2020?) (Zapowiedź)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kysys

Re: Liber - TBA (2020?) (Zapowiedź)

Post autor: Kysys »

"Zmieniam w historię, kupuję lajki, znów jestem fajny, mam nowe ID".
Po ciepło przyjętych "Latarniach" i "Olo!" Liber odsłania kolejne karty. Trzeci teledysk do utworu "ID" zapowiada preorder świeżutkiego studyjnego albumu o tym samym tytule. Liber obrazowo wypowiada się na temat swojej historii i pobudek z jakich postanowił wrócić do rapowych brzmień. Za muzykę odpowiada Tabb, który sam przed laty zaczynał od hip-hopu i jest to również jego sentymentalny powrót, na albumie "ID" wyprodukował aż 6 z 13 utworów.

Limitowany preorder albumu „ID" rusza 24 listopada 2020. Premiera płyty 11 grudnia 2020.

Preorder albumu w limitowanym nakładzie 500 sztuk, zamawiać będzie można na stronie:

http://www.liberofficial.pl
http://www.liber.shop.pl

Każda osoba która zamówi krążek na stronie Libera otrzyma:

- płytę z autografem
- przedpremierowy dostęp do kolejnego singla wraz z teledyskiem
- zestaw wlepek

Płyta dostępna będzie również na stronie empik.com
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

najslabszy singiel
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Niedawno pytałem gdzie jest Tabb, jak się okazało jest, bit spoko, Liber nieźle, ale to nie jest jakiś poziom w stylu 'powrót roku'. Na scenie jest teraz tyle rapu, że i poziom chujni wzrósł i on z tego poziomu akurat się wybija, ale tak naprawdę na 2020 brzmi to przeciętnie
Kysys

Post autor: Kysys »

Wiem że wszystkich to interesuję więc wrzucam.
Z wielką radością informuję, że wystartował preorder mojej płyty "ID"! Zamówić można na stronie http://www.liber.shop.pl w limitowanym nakładzie 500 sztuk. Każda osoba która zamówi krążek na mojej stronie otrzyma:

✅ płytę z autografem
✅ przedpremierowy dostęp do kolejnego singla wraz z teledyskiem
✅ zestaw wlepek

Płyta dostępna również na stronie empik.com

Premiera płyty 11 grudnia 2020.

Przez ostatnie kilkanaście lat zrobiłem setki tysięcy kilometrów, koncertując dla Was w kraju i za granicą, w różnych projektach i duetach. Spotykałem wśród Was mnóstwo osób, które dawały jasno do zrozumienia że moja twórczość, zarówno z Ascetoholix jak i solowa z początków przygody z rapem ukształtowała ich i zostanie z nimi na zawsze. Często padało zdanie „szkoda że to już nie wróci”. Myśl o powrocie zaczynała kiełkować. Rok temu sięgnąłem po pierwszy bit, tak powstały „Latarnie”. Poczułem że jestem gotowy, znalazłem w sobie iskrę i pora rozpalić w piecu. Znalazłem przede wszystkim luz, swobodę i radość tworzenia w ilości chyba jeszcze większej niż na początku. To właśnie Wam ( „nawet jeśli jest Was pięciu”) dedykuję ten album, nawet szczególnie ten prawdziwy, fizyczny który trzymacie w dłoniach. Poznajcie moje nowe a może jednak stare ID. Jedziemy z tym!!!

1. ID
2. Koszule
3. Nosferatu feat. Krzysztof Płonka
4. Latarnie feat. Poblo
5. Olo!
6. Wyścig feat. Kwas
7. Rosa feat. Deep x Bobson, Poblo
8. Ötzi
9. Ludzie z plecakami feat. Poblo
10. Faraon feat. Pastor Kris
11. Innsbruck feat. Deep
12. Eco shop feat. Czesław Śpiewa