W głowie powoli to sobie układam i mam już jakichś faworytów. Czekam na finalne głosowanie. Miła inicjatywa. Powodzenia w organizacji Jose.
Ślizgery Dekady - WYNIKI
Re: Ślizgery Dekady - dyskusja
wilk fajny, nie jego wina że pawbeats zrobił w życiu jeden bit i go sprzedał 1000 róznym raperom. Do tej pory mam ciary jak słysze te pianinka
To tak na szybko z tego co piszecie, to zostaje:
Album (15 pozycji)
Raper (5 pozycji)
Producent (5 pozycji)
Tych nagród na najgorsze rzeczy nie jestem zwolennikiem, ale widzę, że na razie 50/50, więc czekam na więcej wypowiedzi.
Album (15 pozycji)
Raper (5 pozycji)
Producent (5 pozycji)
Tych nagród na najgorsze rzeczy nie jestem zwolennikiem, ale widzę, że na razie 50/50, więc czekam na więcej wypowiedzi.
też bym w sumie nie robił najgorszych. szkoda czasu na zastanawianie się kto był najgorszy najgorszy w zalewie przecież gówna, a dużej ilości gówna nawet nie sprawdzałem. bez sensu imo i po co to komu.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2020, 10:14 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
^+1 tyle gówna wyszło przez te 10 lat że szkoda czasu na zastanawianie się nad tym
No i nie do końca da się to zdefiniować - najgorszy, czyli jakiś rzeczywiście najgorszy raper typu Żurom albo ktoś z podziemia podziemia czy raper z fejmem jak Kartky czy Filipek. Całych albumów jakichś wacków też pewnie niewiele osób słucha.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zdecydowanie usunąć te kategorie, bo to będzie pole do popisu dla złośliwców i pojawią się zupełnie nietrafione typy.
Ewentualnie można zrobić inny temat z nieoficjalnymi kategoriami typu właśnie najgorsze rzeczy, singiel, wydarzenie, itd. Coś jak chojny ogarnia w ZHH i tam ludzie wrzucają nieformalnie swoje typy i nikt tego nie liczy.
- sugarhill_notausgang
No raczej, ja jestem w opcji, że nie słucham chujowych albumów, bo przecież jak singiel jest chujowy to po co mam tracić czas, bo co - on puścił najchujowsze co miał na singiel, żeby ludzie mieli niespodziankę przy słuchaniu całości? Jakby coś to osobny temat na najchujowszy album dekady by był spoko tylko najpierw trzeba by zebrać 10 czy 20 typów i pozwolić głosować tylko na nie, bo tak 100 osób zapoda swoje głosy a w nich będzie 80 różnych albumów i po chuju taki plebiscyt.
I w tych typach tylko legale bym dał.
no właśnie, pytanie co z takim Art Brut np, bo jednak jest to nielegal i muzycznie to jest chyba najmniej autorska płyta zeszłej dekady. a piszę o tym, no bo zapewne w 90% topkach użytkowników znalazłby się ten projekt (w mojej też). nie mam odpowiedzi na to szczerze mówiąc. tyczy się to chyba też kultowego Sos, Ciuchy i Borciuchy. ale no domyślam, się, że większość nie dopuści by nie można było głosować na żaden z tych projektów w takim plebiscycie. 
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2020, 12:56 przez clockers, łącznie zmieniany 2 razy.
Wydarzenie dekady to najebawszy na winylu A nie najebane odpaly młodego g
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- przedszkolanek
powodzenia dla chlopa co bedzie liczyl numer dekady, przeciez tam bedzie kilkaset kawalkow
- przedszkolanek
może preselekcja?
No przy numerze roku bylo z 500 chyba, ale nie sadze zeby tu wiecej osob glosowalo więc spoko
Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
Preselekcja by do najgorszych pasowała
Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
Preselekcja by do najgorszych pasowała
Influencer.
+ Numer (10 pozycji, każdy punktowany 1pkt) i lecimy
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
dawać formułę turniejową, 32 najlepsze albumy z ostatnich 10 lat podzielic na grupy i zrobić każdy z każdym, potem 1/8 itd., będzie beka mówię wam
Wytypujmy forumowe rzetelne i obiektywne gremium żeby nie było tak że Sentino wszystko wygrywa
raperzy wyjaśnieni przez palucha nie biorą udziału w plebiscycie, to chyba oczywiste