Ero x Głowa PMM - ABCD (2021)
Re: Ero x Głowa PMM - ABCD (19.03.2021) [zapowiedź]
Głowa PMM topką w Polsce 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Głowa PMM? TOP
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Spoko jak lubisz chuje.
Natomiast tu bym nie porównywał i nie ujednolicał. Mam nadzieję, że kojarzysz Projektantów, pierwsze PMM czy choćby niedawne Gruz Braders? Co do Resta? Tylko LNCŻ wyszedł Dixom - od tego momentu w dół. Kafar kiedyś u Małolata fajną zwrotę rzucił dawno temu, teraz dukanie raz lepiej raz gorzej.
typie napisałeś, że Głowa jest topką w Polsce, nie zamierzam wdawać się z tobą zatem w żadną dyskusję, bo już wiem, że to bez sensu
@down:
typie jestes konkretnie odklejony i masz problemy z czytaniem widze, eot z mojej strony, nie bede zasmiecal tematu
@down:
typie jestes konkretnie odklejony i masz problemy z czytaniem widze, eot z mojej strony, nie bede zasmiecal tematu
Ostatnio zmieniony 23 mar 2021, 13:53 przez Prez, łącznie zmieniany 1 raz.
haha przecież ja z tobą kasztanie nie dyskutuje, tylko ci tłumacze że nie masz racji i coś w uszach ci blokuje odbiór rapu. napisałeś sam że lubisz chuje więc odpowiedź masz co to za knebel w uszach. pozdrawiam 
jak by mi ktoś powiedzial że lubi Glowe to pierwsze skojarzenie bym mial - no w sumie spoko dupa z niej ale ten rap taki przeciętny, jeśli chodzi o typa to przecież jakiś no nejm jest którego malo kto kojarzy, nie wiem moze poziom grubsona czy buki (tak strzelam teraz)
Słucham rapu ponad 20lat więc kojarzę
co do Guovy się zgadzam - fajna dupa - nic więcej. Natomiast GłowaPMM, uważam jeden z najmocniejszych zawodników w Szczecinie i jak pyknie z Erosem (a taki jest pewne patent) wleci wysoko tam gdzie należy się mu TOP PL. Grubson to "artysta" jednej płyty, a wśród Buk, zdecydowanie ta z Muminków Buka ma więcej fejmu 
-
MalinowyJogurt
Każdy z nich wydał lepszy album/albumy niż Głowa.
Bonson, Planet ANM, Sobota, Łona, Wini, Projekt Nasłuch, Major SPZ. Głowa na Projektantach dobrze nawijał, ale potem? Nie mam żadnego znajomego, który by słuchał PMM, bo problem tego składu jest taki, że nie są aż tak słabi żeby ich cisnąć i nie są tak dobrzy, żeby ich słuchać na słuchawkach jadąc do pracy.
A ty znasz fanów Głowy PMM @cloud
jakbym zapytał któregokolwiek z moich ziomków czy wiedzą kto to jest Głowa PMM to by mnie wyśmiali.
Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi tylko ziomek doradzam
świadomość swojej ignorancji
masakra
Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
EOT - nie ma sensu dyskutować - niech rapsy bronia się same po premierze. elo
dla dziesięciu osób może tak
W ogóle jesteś chyba pierwszym twardym trueschoolem na tym forum w baggy jeansach, bo twoje posty pojawiają się tylko i wyłącznie w tematach takich artystów jak Ero, Gruby Mielzky czy OSTR.
nie, nie udzielam się za często, nie mam czasu - dlatego, pozatym udzieliłem się i już pucuje klawiatury kilku "expertów". dzisiaj z ciekawości wjechałem na topic Ero x Głowa i zobaczyłem te bzdety że wack itp... nie nakłaniam nikogo do słuchania Głowy - bez jaj. Poprostu sprawdzam na bieżąco co wrzuca i technicznie naprawdę to jest fajnie poskładane. Jest nowy track z HinolemPW ale jeszcze nie odpalałem
zdrówka życzę ziomuś
nie ma co porownywac, do piet im nie dorasta
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
nie czaję sensu ironii? serio nie macie tutaj nic lepszego do roboty i w życiu niż spieranie się kto kogo słucha i czy prawilnie czy nie? moje baggy leżą schowane na pamiątkę starych czasów i mają się dobrze, także również zdrówka i samych zajebistych albumów byle nie od GłowyPMM
jakby kogoś interesowalo to dzisiaj Ero i Glowa w studiu rap news na zywo po 20, ciekawe co tam Erosik powie ciekawego ale w sumie ta plyta to na pewno nie będzie rozpierdolem..