cono kurwa debil pisze:bo jest gównem jebanym, i to z drewnianym aktorem z jedną drewnianą miną przez cały film, nie wiem to chyba miało przyciągnąć karyńska przed ekrany że wow tak bardzo przystojny badass - no właśnie wcale
Najgorsze na świecie
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Najgorsze na świecie
co ten komuch pierdoli
Tak czułem, że pojawi się tu jakaś edgy opinia.
nie ukrywam, chciałem zmieszać z błotem film który uchodzi za zajebisty bo "wow, samochodzik, nocna jazda, muziczka i rajan gosling" a jest w rzeczywistości gównem jebanym
fenomalny Taxi Driver z 76 roku robi to wszystko lepiej, w ogóle trochel ipa te 2 filmy do sb porównywać
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ale tu nawet nie chodzi o "wow, samochodzik, nocna jazda, muziczka i rajan gosling". Po prostu ten film jest kapitalny pod względem klimatu. A budują go zajebiste zdjęcia. W szkołach filmowych pokazują go jako przykład zajebistego oświetlenia i świetnych kadrów (potwierdzone info). Także biorąc to pod uwagę daleko mu do bycia "najgorszym".
no jasne że daleko mu do bycia "najgorszym" ale przecież ukrytą intencją tego tematu jest w domyśle wypisywanie takich filmów, które uchodzą za klasyki, a które mimo wszystko ktoś uznaje za zjebane, bo chyba nie chodzi o to żeby każdy wypisał szwadron tych samych utartych hujoz typu the room, troll 2 czy kac wawa, no c'mon
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
No spoko. W takim razie ja wymieniam Mad Maxa (tego nowszego) i Antychrysta. Pierwszy nie posiada nic oprócz akcji, kompletnie tępy film bez jakiejkolwiek fabuły. A Antychryst von Triera to najbardziej pretensjonalne, silące sie na ambitne kino jakie widziałem. Koledzy mi polecali, mówili, że zajebiste ("łoo pojebany film musisz to zobaczyć, laska ucina sobie nożyczkami łechtaczkę"
) a ja się potężnie wymęczyłem.
podbijam tam wysoko roba, Ostatni Klaps to dzieło puszczane na torturach w Guantanamo
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
100% zgody
z klasykow glupie i obrazliwe imperium slonca i po prostu nudy braveheart
ograniczenie fabuły do minimum w ostatnim mad maxie to był najlepszy pomysł ever, wszystkie filmy akcji powinny pójść w tym kierunku bo pierdolą głupoty i marnują czas
Jednym z najgorszych filmów ostatniego czasu na jakim byłem w kinie to "Ciemno, prawie noc". Ależ to był wysryw, zachęcony plakatem i Dorocinskim na nim nastawiłem się na przyzwoity kryminał/thriller, a tak dostałem Dorocinskiego, który był na ekranie łącznie może z 10 minut xd i fabułę, która była ma podstawie jakiejś książki, która w ogóle się nie kleiła i widać było, że scenariusz napisany na kolanie żeby tylko jak najszybciej trafiło do kin.
Nie wiem czy najgorszy, ale wczoraj jak oglądałem Pitbul ostatni pies i scenka gdy Doda wykurwia szefowi w barze w odwecie za koleżankę zajechał tak mocno paprykiem wegą że wyłączyłem to gówno, nie wiem czy zrobię drugie podejście do tego.
a z takich full najgorszych to oczywiście 365 dni i Dwugłowy Rekin Atakuje.
a z takich full najgorszych to oczywiście 365 dni i Dwugłowy Rekin Atakuje.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

"Władca Pierścieni", czyli filmy wyjaśnione w prostych słowach przez Randala w "Clerks 2" (który to swoją drogą jest co najwyżej średni, ale mam sentyment do tego głupiego humoru) i najchujowsza część heri pota zjada całą te nudną trylogię
FUCK OFF MR LAHEY
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 19:51 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki temu postowi nie dość że wróciłem se do clerks 2, to jeszcze z rozpędu machnąłem se jedynkę, po latach nadal super sa te filmy
- oKulTywowany
3/4 filmów o tematyce religijnej Jezus/Papież
This page is no longer available.
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja (2002) - ocena 1.1 na IMDB zdecydowanie za wysoka. Wysryw Gruzy z ludźmi z dwóch pierwszych edycji polskiego Big Brothera. Co tam robią Rewiński i Henryk Talar? Czuję się brudny że widziałem fragment tego
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
serio nikt nie dał jeszcze Smoleńska?