CatchUp/Tom Schklaneck
Re: CatchUp/Tom Schklaneck
ja trafiłem do tego przez ig, bo wrzucał to wczoraj czy przedwczoraj. tak to bym tego nie odkopał.
Taco Hemingway - Nie Mam Czasu feat. CatchUp (prod. Rumak)
Spoiler
Spoiler
Napisaliśmy Ci piosenkę wczorajszej nocy, tak po prostu, od początku do końca, z uśmiechami na ustach.
Dla zabawy.
Słowa/śpiew: CatchUp & Michał Anioł
Muzyka: Prometh, Sem0r, Frank Leen
Video: @nghtlou
tańcowali śpiewaki i wideło majster
Dla zabawy.
Słowa/śpiew: CatchUp & Michał Anioł
Muzyka: Prometh, Sem0r, Frank Leen
Video: @nghtlou
tańcowali śpiewaki i wideło majster
ale gość jest talenciakiem, mega przyjemny/wesoły wokal
dopiero co wpadłem na numer "Jesieniarze" i, jejku, jakie to jest miłe i wesołe. mega przyjemna barwa głosu i lekkość w śpiewie od razu wrzuca mnie do grona fanów. muszę koniecznie sprawdzić poprzednie produkcje, bo gość emanuje taką pozytywną energią, że uśmiech sam maluje się na twarzy przy odsłuchu. kibicuję i trzymam kciuki!
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Wszystkim, którzy jeszcze tego nie robią, polecam obserwowanie CatchUpa na Instagramie, gdzie regularnie wrzuca zajawki utworów, których nigdzie nie publikuje
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
Nom, ale już więcej nie rapujcie
Dwie chujozy, ale przynajmniej bit średni
W ogóle nie kumam zajawki na takie numery. Refren jak szuranie paznokciami po tablicy albo pasek klinowy do wymiany 
@many-s Imo refren bardzo melodyczny i chwytliwy, bit z dobrą z pompą, plus dwa przyjemne wokale, ale tutaj to już raczej subiektywne podejście, no co tutaj dużo pisać tak zwany banger.
- LowestQuality
Żaden raper w polskim hip-hopie mnie tak nie zawiódł jak on przy wypuszczaniu albumów
Zapowiada się świetny album, piękne single a potem wychodzą Perypetie które są takim gównem jebanym że aż głowa mała
Potem mamy chujowe single ale wychodzi Chata Nie Densflor i myślę coś z tego będzie - chuja, wychodzi kuku na muniu czyli kolejne gówno
Raper z potencjałem, świetnym warsztatem technicznym, mixował wersję Dzień Dobry Belmondziaka na żywo i robił za support techniczny, zawsze się gdzieś tam technicznie kręci i potem wypuszcza taki ściek.
Prezencję sceniczną ma świetną za to nie mogę mu odmówić, na Rapstacji tańczy i się rusza z luzem jak pojebany aż chcę się uśmiechnąć
Zapowiada się świetny album, piękne single a potem wychodzą Perypetie które są takim gównem jebanym że aż głowa mała
Potem mamy chujowe single ale wychodzi Chata Nie Densflor i myślę coś z tego będzie - chuja, wychodzi kuku na muniu czyli kolejne gówno
Raper z potencjałem, świetnym warsztatem technicznym, mixował wersję Dzień Dobry Belmondziaka na żywo i robił za support techniczny, zawsze się gdzieś tam technicznie kręci i potem wypuszcza taki ściek.
Prezencję sceniczną ma świetną za to nie mogę mu odmówić, na Rapstacji tańczy i się rusza z luzem jak pojebany aż chcę się uśmiechnąć
- FruitOffTheWall
Dziwny typ. Myślałem, że ma potencjał bo niby szkole mixmasteringu ukonczył ale jest giga chujowy. Za bardzo pędzi za trendami
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
niech wraca do robienia bitow bo to mu wychodzilo o wiele lepiej niz nawijanie
- LowestQuality
Przenudne to "Kuku na muniu", idzie się zmęczyć już po kilkunastu minutach. 36 minut,16 kawałków, więc wszystko króciutkie, idealnie do farmienia streamów, ale żadnego, kurwa, przełamania, niczego, by przykułoby uwagę, tekstowo przezroczysty, nawijkowo przezroczysty, żenujący jest jak próbuję braggi czy bycia groźnym.