Tymin - TBA (2020) [zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
stratemirat

Re: Tymin - TBA (2020) [zapowiedź]

Post autor: stratemirat »

https://weszlo.com/tymin-tomasz-tyminsk ... -sosnowiec
„W rok z rapera w gwiazdę pop”, nawijał w jednym z kawałków Quebonafide. Podobnej drogi nie przeszedł Tymin, który z obiecującego rapera stał się… wicedyrektorem skautingu Zagłębia Sosnowiec. W nieco ponad rok, bo swoją pracę zaczął w 2020, chwilę po tym, jak wypuścił w świat dwa single po podpisaniu kontraktu z Sony Music, czyli jedną z największych wytwórni w kraju, która wydaje choćby Dawida Podsiadło czy Darię Zawiałow. To miała być dla niego przełomowa płyta. Krążek wciąż nie powstał, przeszkodziła w tym piłka. Tomasz Tymiński został niedawno prawą ręką Piotra Polczaka w Zagłębiu. Rozmawiamy o skautingu, zawieszeniu kariery rapowej, freestyle’u i o tym, jak artysta bez przeszłości w piłce obejmuje prestiżową funkcję w pierwszoligowym klubie.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Fajny wywiad mimo tego że ani piłka ani Tymin prawie mnie nie interesują. Przede wszystkim wątek Sony, wielkich korpo-wytwórni i wpierdalania się w projekty ich artystów, co tylko jeszcze bardziej potwierdza moją dotychczasową niechęć do takich chwastów w garniakach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Również rano trafiłem na ten tekst, niech sobie radzi jak najlepiej, powodzenia.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

ta wygrana Tymina z Quebo zasłużona, ale sama walka słaba, natomiast Quebo go też po raz nieźle poskładał i bardzo lubiłem to pierwsze wejście z podwójnymi i hashtagami: https://www.youtube.com/watch?v=fyZnKTrtvDM
ODPOWIEDZ