deska pisze: ↑05 cze 2020, 12:37
Właśnie wczoraj sobie przesłuchałem i kurwa rzeczywiście bardzo przyjemna, lajtowa EPka żeby sobie włączyć na czilku gdzieś w tle, props, będę wracał
o to to, zgadzam się
czasami lekko dziwnie jest, ale dobre rozkminy ma Adi momentami
Słuchając pierwszej połowy płyty mam wrażenie jakby Adi zrobił syntezę swoich poprzednich albumów. Wszystko to już było. Na szczęście drugie pół ma już jakieś znamiona oryginalności i nawet miło posłuchać.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
przesłuchałem dzisiaj kilka razy bez poprzedniego podejścia i stwierdzam, że to świetny materiał. fajne bity, super teksty, ciekawe patenty i ładna riposta w kierunku Eripe. mam nadzieję, że to przedsmak przed większym projektem i Adi pójdzie konsekwentnie po swoje, bardzo lubię ten jego "hipsterski" sznyt.
odpaliłem to 1 raz z ciekawosci i kurwa to jest bardzo dobre , teksty super (stary niedzwiedz i trueskawki przede wszystkim wjazd w 27:10 to mistrzzostwo), mega wajb, super zabawa flow i efekty uzyte ze smakiem , super pasują , chyba pierwsze rzecz od dawien dawna , która wjedzie na repeat z polskiego rapu ,
Można być mocno zaskoczony, bo Adi Nowak nagrał chyba najlepszy material w swojej karierze. Bardzo fajnie wyglądał na bitach, które nie były od deski do deski, myslę, że to taki materiał, którym antyfani Adiego mogą dostać w pysk. Dobre to było, bez kitu.