nie mam bólu dupy o to, że mają z tego hajs jak dla mnie to niech dostana wiecej od kuba za promocje allegro, mam ból dupy, że ciężko im się przyznać że dostają $$ i mówią coś w stylu: NIE, NIC NAM NIE PŁACĄ ZA PROMOCJE VALORANTA
ps. zgłoszone
i cały szczur.tivi przejęty praktycznie przez valorant xd
props kolego nizej
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2020, 15:24 przez DeDoK, łącznie zmieniany 2 razy.
Pod streamem jest napisane, czy można dropnąć, czy nie. Co do tego, że podkreślają, że nie dostają za to kasy to możliwe, że mają taki zapis w umowie, jeśli coś takiego jest w ogóle dozwolone
ja cały dzień na 2 monitorze strimek skurwysyńskiego a potem taza włączony i nic chyba wczoraj i przedwczoraj dropów nie było tylko tydzień temu i dziś z tego co rozumiem
[mention]raz[/mention] nie wiem skąd masz taką informację, ale jest ona nieprawdziwa. Kilku ludzi z riotu na swoich twitterach pisało, że dropy są zależne od obecnego stanu serwerów dlatego też wczoraj były przerwy w dropach itd. itp.
[mention]instinct[/mention] na twitchu najlepiej użyj filtrowania jak na screenie poniżej, będziesz miał wszystkie streamy z dropami - obecnie nie ma żadnych.
PSZ pisze: ↑08 kwie 2020, 14:24
[mention]raz[/mention] nie wiem skąd masz taką informację, ale jest ona nieprawdziwa. Kilku ludzi z riotu na swoich twitterach pisało, że dropy są zależne od obecnego stanu serwerów dlatego też wczoraj były przerwy w dropach itd. itp.
przecież prawdę napisał, jak nie ma pod streamem tego
to nie poleci