Bardzo dobra płyta, na prawdę ciężko się przyczepić, tak jak chociażby do debiutu. Lubię Yachtiego , napił bym się z nim
Lil Yachty - Lil Boat 3 (2020)
Re: Lil Yachty - Lil Boat 3 (29/05/2020)
Till The Morning ma potencjał na hit.
Bardzo dobra płyta, na prawdę ciężko się przyczepić, tak jak chociażby do debiutu. Lubię Yachtiego , napił bym się z nim
Re: Lil Yachty - Lil Boat 3 (2020)
Kurde no nie wiem, lil boat 1 mega kozak, TE tez świetne, N2P trochę nuda a lil boat 2 bardzo mi się podobało.
Natomiast trójka mi w ogóle nie siada, wole nowego luckiego zapętlać
Natomiast trójka mi w ogóle nie siada, wole nowego luckiego zapętlać
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Bardzo dobry album, jak nie najlepszy z tych ostatnich większych, które wychodziły. Świetna produkcja, Yachty nie zawiódł, kawałki z gośćmi to praktycznie same hity, solowe też przyjemne. Naprawdę szybko zleciał mi odsłuch tych 19 kawałków, praktycznie przez cały czas album trzyma równy poziom i nie odczułem żadnego spadku. Będę wracał! Top Down, T.D, Pardon Me, Range Rover Sports Truck, Westside, Till The Morning, Whew'Chile, super.
Lil Boat 1 > Lil Boat 3 > Lil Boat 2
Lil Boat 1 > Lil Boat 3 > Lil Boat 2
BANGER ALERT!!!
T.D. to jest taki bengier, że hej. Szczególnie zwrotka Tierry
T.D. to jest taki bengier, że hej. Szczególnie zwrotka Tierry
Nie uwierzycie, ja też nie mogłem, wciąż nie mogę uwierzyć, jestem w szoku
Spoiler
będzie deluxe
Usunięto
Ostatnio zmieniony 23 lut 2023, 23:44 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
34k w pierwszym tygodniu, nawet ciut mniej od RTJ4, które sprzedało się w takim egzemplarzu przez dwa dni.
Jak można mieć Drake'a, DaBaby'ego, Rocky'ego, Tylera i wciąż sprzedać tak mało.
Niech on już ucieka z muzyki, nikt go nie chce słuchać, tworzy gównomuzykę od dawna. Co zarobił to jego, niesamowite, że tak słaby artysta i człowiek, który nie wiedział nawet, jaki kontrakt podpisał, został tak wypromowany przez QCM. Props dla nich, że z beztalencia zrobili tyle cashu.

Usunięto
Idź słuchać tęczowego gdzie indziejcrbn pisze: ↑06 cze 2020, 13:32 34k w pierwszym tygodniu, nawet ciut mniej od RTJ4, które sprzedało się w takim egzemplarzu przez dwa dni.Jak można mieć Drake'a, DaBaby'ego, Rocky'ego, Tylera i wciąż sprzedać tak mało.
Niech on już ucieka z muzyki, nikt go nie chce słuchać, tworzy gównomuzykę od dawna. Co zarobił to jego, niesamowite, że tak słaby artysta i człowiek, który nie wiedział nawet, jaki kontrakt podpisał, został tak wypromowany przez QCM. Props dla nich, że z beztalencia zrobili tyle cashu.
Usunięto
Przede wszystkim na pewno mocno wpłynął na scenę. Jest też mocno nierówny, ale nazywanie go beztalenciem to tak jakbym tęczowego Tekashiego nazwał beztalenciem
. To że nie sprzedał się tak dobrze, nie oznacza że jest słaby, nigdy nie oznaczało. Jest też dość nietypowy, więc niekoniecznie trafia do szerokiego grona odbiorców.
Pierwszą częścią Lil Boat
One Night to po prostu hit, który mu siadł i go wybił. Minnesota była czymś ciekawszym, ale na pewno nie przełomowym. Reszta nieciekawa. Nigdy nie rozumiem jego fenomenu. Dla mnie najlepszym albumem Teenage Emotions, które jako album było i tak co najwyżej średnie, ale przynajmniej miało kilka super kwiatków jak Forever Young czy Running With A Ghost. 

Usunięto
Ostatnio zmieniony 23 lut 2023, 23:45 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Lil Yachty - Wock In Stock