Kaczor

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

SLAFF

Re: Kaczor

Post autor: SLAFF »

Łatwo człowieka pomówić i zniszczyć niewinnemu życie, Tomasz Komenda pluje na was społeczniaki!
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Też lubię zajebać low kicka na łeb randomowej kobiecie @SLAFF

mam nadzieję, że go rozdziewiczą analnie w areszcie
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

SLAFF pisze: 14 gru 2020, 15:30 Łatwo człowieka pomówić i zniszczyć niewinnemu życie, Tomasz Komenda pluje na was społeczniaki!
co xD
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

SLAFF pisze: 14 gru 2020, 15:30 Łatwo człowieka pomówić i zniszczyć niewinnemu życie, Tomasz Komenda pluje na was społeczniaki!
co ma sprawa komendy do zajebania losowej typiarze bez powodu?
do tego kaczor pewnie nawet nie poniesie zadnych powaznych konsekwencji
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Kaczor ty kurwa jebany psie, wiem ze to czytasz chuju zakłamany. Dalej wyskocz na solo pierdolony dziwkarzu kurwo nikczemna ty patusie jebniety

Edit

Kaczorku kochany przepraszam jeśli jesteś niewinny, chodź na browca ziomeczku, tylko weź ze sobą pieselki
Ostatnio zmieniony 14 gru 2020, 15:51 przez nihil Novi, łącznie zmieniany 1 raz.
Sensei życia
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

nie chcę usprawiedliwiać kaczora, ale gdzieś tam mignęło mi, że typiara zapierdoliła kopa jemu psu więc to też nie jest zajebanie bez powodu
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

no jak amstafik się rzucił na jej psa to miała go głaskać czy jaki chuj?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ale zaraz zaraz, są jakieś dowody, że to Kaczor?

Bo póki co to czytam:
Zdarzenie widziało sporo osób. - Świadkom udało się zrobić jedynie takie zdjęcia. Sprawa została zgłoszona na policję, jednak usłyszałam, że jest mała szansa na odnalezienie sprawcy, ponieważ na Cytadeli nie ma monitoringu. Jeśli ktokolwiek coś wie to proszę o pomoc - zakończyła.

Kilka godzin po opublikowaniu tego komunikatu kobieta zaktualizowała informację: "Sprawca odnaleziony. Jutro idę na komisariat. Serdecznie dziękuję. Moc internetu jest wielka" - napisała.
Czy klasycznie wykopki i reszta pajacy linczują człowieka, który może być winny, a potem głowa w piach jak to nie on? Ostatnio po strajku kobiet linczowali jakiegoś trenera, który niby pobił kobietę. Jak się okazało, że to nie on to wszyscy woda w usta, a życzyli mu śmierci, wpierdolu itd.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

No tylko, że ona miała cavaliera na smyczy i to pies Kaczora się rzucił na tego malucha, nic dziwnego, że mu kopa sprzedała jak cavalier jest na gryza @ksiazenieporzadek

Chociaż tutaj mamy same domysły, bo chuj wie jak to było. Chodziłem kiedyś na wybieg ze swoim psem to ile to było jebniętych bab z drogimi psami co się rzucały co wszystkich z jakimś problemem, bo ona nie chce żeby inny pies się z nimi bawił będąc na wybiegu :roll: (co nie usprawiedliwia bicia)
a taki cavalier to 5k luźno
Ostatnio zmieniony 14 gru 2020, 15:52 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

ja tam rozkminialem dzisiaj, czy aby nie za szybko pojechali z kaczorem skoro nie ma narazie jednoznacznych dowodow

sie zobaczy jak to sie rozwinie hehe
Awatar użytkownika
esdoen

Post autor: esdoen »

Jeśli pies Kaczora się rzucił na tego spaniela, to nie dziwi kop psa, jak kiedyś na mojego buldoga na smyczy rzucił się 2x większy owczarek, to dostał z timberlanda w żebra i się odpierdolił. Szkoda psa, bo nie jego wina, tylko zjebanego właściciela który puszcza luzem, ale nie jest to nadużycie.
lll

Post autor: lll »

Kaczor chyba ukryl strone na fb :lol:
Awatar użytkownika
jazforuma

Post autor: jazforuma »

slaffik wykurwiaj na loośne głąbie
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

oldschool pisze: 14 gru 2020, 15:48 Ale zaraz zaraz, są jakieś dowody, że to Kaczor?

Bo póki co to czytam:
Zdarzenie widziało sporo osób. - Świadkom udało się zrobić jedynie takie zdjęcia. Sprawa została zgłoszona na policję, jednak usłyszałam, że jest mała szansa na odnalezienie sprawcy, ponieważ na Cytadeli nie ma monitoringu. Jeśli ktokolwiek coś wie to proszę o pomoc - zakończyła.

Kilka godzin po opublikowaniu tego komunikatu kobieta zaktualizowała informację: "Sprawca odnaleziony. Jutro idę na komisariat. Serdecznie dziękuję. Moc internetu jest wielka" - napisała.
Czy klasycznie wykopki i reszta pajacy linczują człowieka, który może być winny, a potem głowa w piach jak to nie on? Ostatnio po strajku kobiet linczowali jakiegoś trenera, który niby pobił kobietę. Jak się okazało, że to nie on to wszyscy woda w usta, a życzyli mu śmierci, wpierdolu itd.
podobno miał na ig wrzutę na story tego dnia z cytadeli, z tymi samymi dwoma psami co na zdjęciu świadków
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
moxxi

Post autor: moxxi »

Kaczor gracz z numerem pierwszym prawilnie wyjaśnił p0lke wielkie pozdro dla Niego
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Peji też się zdarzyło wypierdolić gonga jakiejś lasce, czego dowodem jest fragment wywiadu z czasopisma KLAN z 1998 roku. Jak zasłużyła to i dostała.
Obrazek
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Bedziesz kurwo ubliżać klasyk :bowdown:
Aż mi się loośne gatki przypomnialy, tam chyba te słowa były dobrze znane
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Obrazek
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
Awatar użytkownika
filipthekiddo

Post autor: filipthekiddo »

to może reaktywacja killaz grup z tej okazji?
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

Kaczor stanął w obronie psa
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
ODPOWIEDZ