Kaczor
Re: Kaczor
Łatwo człowieka pomówić i zniszczyć niewinnemu życie, Tomasz Komenda pluje na was społeczniaki!
- benzoabuser
- Zbanowany
Też lubię zajebać low kicka na łeb randomowej kobiecie @SLAFF
mam nadzieję, że go rozdziewiczą analnie w areszcie
mam nadzieję, że go rozdziewiczą analnie w areszcie
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- yungXpaproch
co ma sprawa komendy do zajebania losowej typiarze bez powodu?
do tego kaczor pewnie nawet nie poniesie zadnych powaznych konsekwencji
- nihil Novi
Kaczor ty kurwa jebany psie, wiem ze to czytasz chuju zakłamany. Dalej wyskocz na solo pierdolony dziwkarzu kurwo nikczemna ty patusie jebniety
Edit
Kaczorku kochany przepraszam jeśli jesteś niewinny, chodź na browca ziomeczku, tylko weź ze sobą pieselki
Edit
Kaczorku kochany przepraszam jeśli jesteś niewinny, chodź na browca ziomeczku, tylko weź ze sobą pieselki
Ostatnio zmieniony 14 gru 2020, 15:51 przez nihil Novi, łącznie zmieniany 1 raz.
Sensei życia
-
ksiazenieporzadek
nie chcę usprawiedliwiać kaczora, ale gdzieś tam mignęło mi, że typiara zapierdoliła kopa jemu psu więc to też nie jest zajebanie bez powodu
- benzoabuser
- Zbanowany
no jak amstafik się rzucił na jej psa to miała go głaskać czy jaki chuj?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Ale zaraz zaraz, są jakieś dowody, że to Kaczor?
Bo póki co to czytam:
Bo póki co to czytam:
Czy klasycznie wykopki i reszta pajacy linczują człowieka, który może być winny, a potem głowa w piach jak to nie on? Ostatnio po strajku kobiet linczowali jakiegoś trenera, który niby pobił kobietę. Jak się okazało, że to nie on to wszyscy woda w usta, a życzyli mu śmierci, wpierdolu itd.Zdarzenie widziało sporo osób. - Świadkom udało się zrobić jedynie takie zdjęcia. Sprawa została zgłoszona na policję, jednak usłyszałam, że jest mała szansa na odnalezienie sprawcy, ponieważ na Cytadeli nie ma monitoringu. Jeśli ktokolwiek coś wie to proszę o pomoc - zakończyła.
Kilka godzin po opublikowaniu tego komunikatu kobieta zaktualizowała informację: "Sprawca odnaleziony. Jutro idę na komisariat. Serdecznie dziękuję. Moc internetu jest wielka" - napisała.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
MalinowyJogurt
No tylko, że ona miała cavaliera na smyczy i to pies Kaczora się rzucił na tego malucha, nic dziwnego, że mu kopa sprzedała jak cavalier jest na gryza @ksiazenieporzadek
Chociaż tutaj mamy same domysły, bo chuj wie jak to było. Chodziłem kiedyś na wybieg ze swoim psem to ile to było jebniętych bab z drogimi psami co się rzucały co wszystkich z jakimś problemem, bo ona nie chce żeby inny pies się z nimi bawił będąc na wybiegu
(co nie usprawiedliwia bicia)
a taki cavalier to 5k luźno
Chociaż tutaj mamy same domysły, bo chuj wie jak to było. Chodziłem kiedyś na wybieg ze swoim psem to ile to było jebniętych bab z drogimi psami co się rzucały co wszystkich z jakimś problemem, bo ona nie chce żeby inny pies się z nimi bawił będąc na wybiegu
a taki cavalier to 5k luźno
Ostatnio zmieniony 14 gru 2020, 15:52 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tam rozkminialem dzisiaj, czy aby nie za szybko pojechali z kaczorem skoro nie ma narazie jednoznacznych dowodow
sie zobaczy jak to sie rozwinie hehe
sie zobaczy jak to sie rozwinie hehe
Jeśli pies Kaczora się rzucił na tego spaniela, to nie dziwi kop psa, jak kiedyś na mojego buldoga na smyczy rzucił się 2x większy owczarek, to dostał z timberlanda w żebra i się odpierdolił. Szkoda psa, bo nie jego wina, tylko zjebanego właściciela który puszcza luzem, ale nie jest to nadużycie.
podobno miał na ig wrzutę na story tego dnia z cytadeli, z tymi samymi dwoma psami co na zdjęciu świadkówoldschool pisze: ↑14 gru 2020, 15:48 Ale zaraz zaraz, są jakieś dowody, że to Kaczor?
Bo póki co to czytam:Czy klasycznie wykopki i reszta pajacy linczują człowieka, który może być winny, a potem głowa w piach jak to nie on? Ostatnio po strajku kobiet linczowali jakiegoś trenera, który niby pobił kobietę. Jak się okazało, że to nie on to wszyscy woda w usta, a życzyli mu śmierci, wpierdolu itd.Zdarzenie widziało sporo osób. - Świadkom udało się zrobić jedynie takie zdjęcia. Sprawa została zgłoszona na policję, jednak usłyszałam, że jest mała szansa na odnalezienie sprawcy, ponieważ na Cytadeli nie ma monitoringu. Jeśli ktokolwiek coś wie to proszę o pomoc - zakończyła.
Kilka godzin po opublikowaniu tego komunikatu kobieta zaktualizowała informację: "Sprawca odnaleziony. Jutro idę na komisariat. Serdecznie dziękuję. Moc internetu jest wielka" - napisała.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Kaczor gracz z numerem pierwszym prawilnie wyjaśnił p0lke wielkie pozdro dla Niego
Peji też się zdarzyło wypierdolić gonga jakiejś lasce, czego dowodem jest fragment wywiadu z czasopisma KLAN z 1998 roku. Jak zasłużyła to i dostała.

Bedziesz kurwo ubliżać klasyk
Aż mi się loośne gatki przypomnialy, tam chyba te słowa były dobrze znane
Aż mi się loośne gatki przypomnialy, tam chyba te słowa były dobrze znane
- filipthekiddo
to może reaktywacja killaz grup z tej okazji?
Kaczor stanął w obronie psa
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO