Jay Electronica - A Written Testimony (2020)
Re: Jay Electronica - A Written Testimony (2020)
Hov to jednak KRÓL nad króle
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 23 lut 2023, 14:40 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem na początku albumu i muszę podbić instincta, mix straszny jest
ej właśnie sobie przypomniałem, że użytkownik [mention]Chojny[/mention] na szrp pisał o tym, że religijne materiały od chance'a i kanye miały skopany mix. i to jest kolejny "uduchowiony" materiał który wpisuje się w tę listę
ej właśnie sobie przypomniałem, że użytkownik [mention]Chojny[/mention] na szrp pisał o tym, że religijne materiały od chance'a i kanye miały skopany mix. i to jest kolejny "uduchowiony" materiał który wpisuje się w tę listę
Panowie biję się w pierś, bardzo dobry album, po prostu za pierwszym razem słuchałem go w złych warunkach. Teraz nocą, na słuchawkach wchodzi świetnie. Kawałek Flux Capacitor - mistrzostwo. Reszta też na wysokim poziomie, może nie jakiś kosmos, ale zdecydowanie warto.
Nie wiem ja orzez ten mix słuchać nie mogę tego a naprawdę rzadko mam z tym problemy, ostatnie albumy Kanye nie zbliżyły się nawet do tego poziomu chujni w mixie
mocarny taki nie do wypierdolenia ten materiał 
https://awrittentestimony.com/ Można kupić winyla, cd, kasete i merch z okładką. Ciekawe czy na europe będą wydania, z chęcia bym kupił
A dużo z tych kawałków było już wcześniej dostępne czy raczej są to premierowe rzeczy? Pytam bo ja nie słucham jakichś pojedynczych wycieków.
Shiny Suit Theory było puszczone 10 lat temu przez JE, ale nigdy oficjalnie na strimingach
reszta numerów niby została nagrana od grudnia do lutego, chociaż chuj wie
reszta numerów niby została nagrana od grudnia do lutego, chociaż chuj wie
Tak czy siak dla mnie jest to bomba.
Dołączam do propsów, świetny duet, super klimat wytworzyli, Hov tyle lat w grze i nie stracił ikry.
Fantano dał 5/10.
W recenzji wspomina między innymi o tym że w intrze przemawia jakiś znany antysemita i nie jest to zbyt kul, co sądzicie?
W recenzji wspomina między innymi o tym że w intrze przemawia jakiś znany antysemita i nie jest to zbyt kul, co sądzicie?
The Blinding rozpierodlił mi ściany na chacie co robić pomocy
Nie podoba mi się ta płyta z tego względu, że cały czas czekam na Hove, a to nie jego album. Żeby nagrywać z Jiggą trzeba być bardzo charakterystycznym, czego nie mogę powiedzieć o Jayu Electronice. Ogólnie album nawet niezły, ale jak będę chciał posłuchać Jaya to wybieram Jaya-Z.
ostatnie 2 dni katuje ten materiał bez przerwy
mix przestał mi przeszkadzać
ale wyjebałem z playlisty Shiny Suit Theory
mix przestał mi przeszkadzać
ale wyjebałem z playlisty Shiny Suit Theory
JE wrzucił na swoim discordzie taki numer https://wetransfer.com/downloads/71e219 ... 047/32a33c
który powstał na sesjach na ten album
pisał też że na Neverending Story był Mach-Hommy, ale jak wiemy finalnie ta zwrotka nie wyszła
może puści kiedyś to
który powstał na sesjach na ten album
pisał też że na Neverending Story był Mach-Hommy, ale jak wiemy finalnie ta zwrotka nie wyszła
może puści kiedyś to
Klasyk w chuj w dniu premiery. Kocham tę płytę hip hop. Pozdrawiam sluchaczy
Zajebista, wracam czasami.