ŚLIZGERY 2019 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2019 - WYNIKI
kazek w swoich tematach głównie otrzymwał hejt za wtórność, nudy - 2 miejsce kawałek roku

- Dolarydolary
Co jak co ale ja i tak z roku 2019 zapamietam tylko afere belmondziaka 
Wpierpol, WCK, Undaknap, Flaj Łajz, Koniec Końców, Koalicja na rejonie. I wszystko, kurwa, dobre.
cztery żubry i dwie kurwy
a chuj nie bd tego nawet komentował
jakby ktoś pytał, to nie jestem ze ślizgawki
jakby ktoś pytał, to nie jestem ze ślizgawki
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Ja jestem z grupy "przypierdolki". Bo uważam, że PRO8L3M wyruchał swoją konwencję do końca. Co to oznacza? Że nie wierzę i nie wyobrażam sobie, żeby Oskar mnie czymkolwiek zaskoczył w kwestiach treści. Tracki PRO8L3Mu będą zawsze tematycznie kręciły się w kółko. Czy to jest złe? Nie do końca. Ok, przy premierach nie będzie efektu wow, ale to nadal będą świetne tracki. A to też trzeba umieć. Steez jest świetnym producentem i efekty jego pracy są powalające. Oskar ma ograniczoną tematykę swoich tekstów, ale nadal potrafi walnąć one-linery, które zostają w głowie na długo.KillerCroc pisze: ↑31 sty 2020, 23:13 A jeśli chodzi o P83 nie rozumiem przypierdolki ze stronych niektórych użytkowników, co jest tam takiego złego i generycznego że nie zasługują na wygraną? Może ten Oskar w raperze roku to faktycznie przesada ale Steez pod względem beatów topka bez wątpienia, płyta sama w sobie ma okropnie duży repeat value w przeciwieństwie do Sokoła chociażby który graniczy pomiędzy 0 a 1.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
pamiętajcie żeby przed następnym głosowaniem zmienić babci hasło do konta
Ciekawi wysoka pozycja Sokoła; z tego co pamiętam wszyscy pisali że "płyta na jedno przesłuchanie", "zerowe repeat value", ale jednak ogólne wrażenie pozostawiła dobre.
Pozdro dla użytnika co zagłosował na Klocucha
Pozdro dla użytnika co zagłosował na Klocucha
Spoiler
no pozdro Luxair
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
ksiazenieporzadek
Co w tym dziwnego skoro ten kawałek jest bardzo dobry i inny od reszty która wydaje od dwóch lat?onizuka pisze:kazek w swoich tematach głównie otrzymwał hejt za wtórność, nudy - 2 miejsce kawałek roku![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- KillerCroc
Takie dwie ciekawostki z mojej strony jeśli chodzi o płyty roku:
- Nie mam na to konkretnych liczb ale w przeważającej większości głosów w których pojawiał się Sokół pojawiał się również Problem więc jakoś by to potwierdzało tezę że to taki generyczny wybór dlatego Sokół znalazł się na drugim miejscu
- Każdy użytkownik który uwzględnił Ufocore uwzględnił również w topce Melodramat
- Nie mam na to konkretnych liczb ale w przeważającej większości głosów w których pojawiał się Sokół pojawiał się również Problem więc jakoś by to potwierdzało tezę że to taki generyczny wybór dlatego Sokół znalazł się na drugim miejscu
- Każdy użytkownik który uwzględnił Ufocore uwzględnił również w topce Melodramat
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
chciałem zagłosować, ale mam ogromne zaległości, bo od dłuższego czasu mam przewlekłe zapalenie ucha i nie mogę słuchać muzyki na słuchawkach, tak wiem wiem po chuj włączałeś ten ostatni numer laika debilu, ale to już się nie odstanie, a laryngologa mam dziesiątego
nie martwi mnie niska pozycja lso, poldona czy belmonda ponieważ zabrakło kategorii nadraperzy wiec tam i tak średnio pasowali
zdziwiony jestem knapem, myślałem ze typa juz nie ma ale tez nie sledze za bardzo wiec nvm
za to sprawdzilem zkisez - san junipero feat. junes, ike - dobry klimat, jaranko
zdziwiony jestem knapem, myślałem ze typa juz nie ma ale tez nie sledze za bardzo wiec nvm
za to sprawdzilem zkisez - san junipero feat. junes, ike - dobry klimat, jaranko
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
A to się wyklucza? Akurat "Chanson de Geste" to zajebisty numer, a Polska Gotówkowa to w nuda i wtórność z kilkoma dobrymi momentami (m.in. właśnie tym kawałkiem).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No ja jebałem Kazka w tamtym roku konkretnie, a do topki dałem dwa jego solowe numery na featach. To że większość jest gównem nie wyklucza, że są też spoko rzeczy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ogarnąłem w końcu plejkę, gdyby kogoś: https://open.spotify.com/playlist/1ATaH ... deUMIh6Pew
- sugarhill_notausgang
Nie głosowałem, bo nie słyszałem w zeszłym roku pięciu płyt z polskim rapem wartych wstawienia do topki (raczej przez brak czasu), ale jakbym głosował, to na pewno Sokół, Bonsoul i Jetlagz. Jetlagz mógłbym wbić na piąte miejsce, więc trochę żałuję.
Zgadzam się, bardzo dobra ameryczka do puszczania na full z balkonu żeby się niosło po osiedlu, ale w sumie też nie wiem czy na tyle dobra. żeby weszła do mojego TOP5
- przedszkolanek
dawaj Jose, jeszcze Kukon - Miniówa żeby była pełna 30, chyba 9 głosów było więc imo warto naciągnąć o ten jeden głosJose pisze: ↑04 lut 2020, 8:28 Ogarnąłem w końcu plejkę, gdyby kogoś: https://open.spotify.com/playlist/1ATaH ... deUMIh6Pew
no i brak Goga w top 10 cooo
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Totalnie rozmijam się w tym roku z gustem slgwk, nawet zapomniałem o głosowaniu 
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka