Floral Bugs
Re: Floral Bugs
on sie jakos niedawno zaczal niemcami inspirowac mocniej?
obok verpennt to nawet nie stalo w polecanych na jutube, chlop powinien w lustro spojrzec i powiedziec sobie "no chujonze wypuszczam w neta czas z tym skonczyc" i przeprosic
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=2U8rXzu ... l=ANTIHYPE
Feno feat. Floral Bugs - Endorfiny (prod. Plughub)
Feno feat. Floral Bugs - Endorfiny (prod. Plughub)
-
Starapannazkotem
W twórczości Bugsa..jest coś niesamowitego (chodzi mi głównie o Nową Sztukę i Moją Sztukę; osiągnąć tak wiele , w tak młodym wieku to coś godnego podziwu, tak samo jak niepowtarzalny styl, w któtym, po prostu jest " to coś (a prawdopodobnie początek jego sukcesów)....i jeszcze (może zabrzmi śmiesznie, ale to moje osobiste odczucie)...ten hipnotyzujący, uzależniający głos, w którym można się zakochać 
Dodano po 36 minutach 37 sekundach:
skąd hype? Ludziom sie podoba i tyle...
Dodano po 36 minutach 37 sekundach:
Ty uważasz, że jest słaby, a ja, że jest zajebisty...
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=GQ1fZ42LJZs
DGE - DEALER feat. Peja, Floral Bugs (prod. Magiera) [MOWA CIEMNA]
DGE - DEALER feat. Peja, Floral Bugs (prod. Magiera) [MOWA CIEMNA]
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=9JUsklSQYH4
Nullizmatyk X Filipek - Boom Bap ft. Floral Bugs, Pih, Bober, Liroy, Waldemar Kasta, Pores / Markowy
Nullizmatyk X Filipek - Boom Bap ft. Floral Bugs, Pih, Bober, Liroy, Waldemar Kasta, Pores / Markowy
Jeden z najgorszych raperów jakiego słuchałem
- Bryx Fenrir
Całkiem całkiem, fajny klimat tutaj zastosował
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
chujowe, motyw siedzenia w kółeczku spoko rozkminił Bonson u Aviego i dał tam dojebaną zwrotę, to jest po prostu słabe
Nie słuchałem ani jednego kawałka, ale po designie typka (wink wink) zakładałem że to jakaś totalna patola w stylu HST Djobła Psychotropa... wczoraj randomowo trafiłem na wywiad z nim u tego wydziaranego gościa w czarnej czapce Górczyka i zdziwko, typ wypowiada się naprawdę składnie i sensownie, i wręcz sprawia wrażenie sympatycznego.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Masz w sobie dwa wilki. Floral Bugsa i HST Djobła Psychotropa. Tylko od Ciebie zależy kto wygra.