Yelawolf - Love Story (2015)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
sychy

Re: Yelawolf - Love Story (2015)

Post autor: sychy »

Yayo pisze: 27 lut 2021, 7:13 Nie kumam takiego wychwalania tej płyty, dla mnie nudy. O wiele bardziej wolę "Trunk Muzik: 0-60" wypełnione bangerami niż takie smęcenie jak na tym albumie.
Trunk Muzik to był mega powiew świeżości wtedy, późniejsze rzeczy to było nieporozumienie
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

dla mnie na równi z 0-60, ale oba te projekty nie mają podjazdu do Arena Rap

tylko intro/outro do wyjebania, totalnie od czapy są te numery i mam teorie że zostały losowo wjebane na trackliste z powodu tego że zostały sprzedane na soundtracki do gier i Shady liczyło że to będzie dodatkowe promo albumu
pamiętam że Outer Space było w Battlefield Hardline i to nie tylko w samej grze ale i też w trailerze i było to kilka miesięcy przed premierą albumu, Fiddle Me This też było w jakiejś grze ale nie pamiętam czy przed czy po premierze i nie chce mi się teraz googlować tego
Tennessee Love też jest trochę od czapy tutaj bo ten numer wyszedł 3 lata wcześniej na mixtapie i też go pewnie wrzucili dlatego że był dość popularny na tamten moment

swoją drogą Eminem tutaj dał jedną z o ile nie najlepszą zwrotkę od czasów swojego prime'u we wczesnych 2000
a na pewno najlepszą z tych co rozdawał ziomkom z wytwórni co zwykle było ich jedyną promocją w tym chujowym labelu :lol:
Awatar użytkownika
jesse7

Post autor: jesse7 »

Best Friend chyba faworyt + piękna zwrota Em'a ale Heartbreak też lubię mocno. :oops: Klasa światowa album :bowdown:
ODPOWIEDZ