kwitflip rap
Re: kwitflip rap
Sluchacze są jeszcze gorsi skoro w ogole sluchają takiego gowna skrzywionego, zeby nie sluchali to by chujce bez zasad nie nagrywali bo by nie mieli dla kogo. A jak juz apropo tematu to boguś mahboob mi sie skojarzyl jakoś chociaz ten to sie szczycil jak to.ziomow na paleniu jebał
Dlaczego w ogóle taki podgatunek istnieje ?
A co do rapu to "po to są barany żeby je strzyc".
A co do rapu to "po to są barany żeby je strzyc".
Prężnie działający reprezentanci NY drillu:
G4 Boyz feat. G4choppa - Local Scammer
G4 Boyz feat. Chief Keef, G4choppa - Local Scammer (Remix)
G4choppa feat. G4 Boyz - In Scam We Trust
Po przesłuchaniu został mi debet na koncie.
G4 Boyz feat. G4choppa - Local Scammer
G4 Boyz feat. Chief Keef, G4choppa - Local Scammer (Remix)
G4choppa feat. G4 Boyz - In Scam We Trust
Po przesłuchaniu został mi debet na koncie.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
aktualnie moim faworytem w tym wspanialym podgatunku jest babytron i jego ekipa shittyboyz, notabene wypuszczaja jutro nowy album
In a different world with it, C-3PO
Do you know what I could do off of three Visas, bro?
It's 2021, it's too much money, how you still poor?
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
ziomus niby cos wiesz ale nie wiesz nic podkrece ci ekipe yahooboyzow odpal g4boyz us x uk obadaj bambusiarzy nigeryjskich gwhallisjkich ktorzy wjezdzaja niezlym scammerskim stylem i daja zarobic chleb swoim fanom z g4community na telegramie
Dodano po 3 minutach 15 sekundach:
ziomus nawija ze bambusy maja napchane kiermany walutami nie maja pryszczy i dojebany styl
Dodano po 57 sekundach:
Dodano po 3 minutach 15 sekundach:
ziomus nawija ze bambusy maja napchane kiermany walutami nie maja pryszczy i dojebany styl
Dodano po 57 sekundach:
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.