Hades - Combo (2019)
- przedszkolanek
Re: Hades - Combo (15.11.2019) [Zapowiedź]
zajebiste.
bit
bit
typowe pierdolenie Hadesa, wrzuciłby to ktoś między tracki z nowe dobro to zło i bym nie skumał, że to nowość
50zł za preorder z dwom remixami, do tego jakieś limity 2 sztuk na 1 osobę, a na premierę i tak limitka pewnie będzie latała w empiku
beka z asfaltu
50zł za preorder z dwom remixami, do tego jakieś limity 2 sztuk na 1 osobę, a na premierę i tak limitka pewnie będzie latała w empiku
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
^nie no faktycznie od chuja było na NDTZ sythów i nawijki o klimacie. Że Hades ma kwadratowe flow wiadomo nie od dziś ale poza tym nie znajduję wspólnego marginesu.
Re: Hades - Combo (2019)
/////
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2025, 14:01 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
ale Barto odjebał robotę
Kawałek mi się nie podoba ale dostałem szoku jak z dupy zobaczyłem ze w teledysku jest była mojego najlepszego przyjaciela XD
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Polski raper nienawijający o sobie 2k19 = Polski raper nawijający futurystyczno ponure wizje
Ale bit piękny, Hadesa szanuję za to, że dba o dobór bitów. barto' jako producenta bardzo lubię więc jest potencjał na jedną z lepszych płyt w tym roku.
Ale bit piękny, Hadesa szanuję za to, że dba o dobór bitów. barto' jako producenta bardzo lubię więc jest potencjał na jedną z lepszych płyt w tym roku.
/////
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2025, 14:01 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dziejaszek
No i pięć lat później robi to samo, czy aby na pewno to tak dobrze o nim świadczy?
- rakieta_rakieta
Hades widać przez wspólne imprezki z Synami progresik, piernikowski w klipie na propsie, złota Greta Thunberg polskiego rapu przyznana 
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:40 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bryx Fenrir
Przede wszystkim to jak Barto'cut zmiażdżył tym bitem jest aż niedopuszczalne ; o. Po drugie, Hades z fajnym przekazem, no szczerze mówiąc to zaskoczył bardzo pozytywnie tutja.
kurwa cóż za biciwo 
Słuchacz polskiego rapu 2k19 = ograniczeni milenialsi jak chuj.
Człowieku teraz taki przekaz jest po prostu aktualny. To że, raper powie "oszczędzajcie wodę" czy, że powietrze jest coraz bardziej zatrute, to nie oznacza, że gość kopiuje patenty jakiegoś kurwa problemu, bo jest moda na 'futurystyczno ponure wizje', tylko świadczy to o totalnie zero-jedynkowym myśleniu takiego słuchacza. No kurwa
- Tylko dobre dzinsy
Rozumiem, że czasami ludzie mają takie myśli, że je gdzieś zapisują też mogę pojąć, ale po co oni to nagrywają i puszczają w sieć?
A czy ty masz jakiś problem? Zresztą zima idzie, brave yourselves poczuj klimatChyba napiszę o tym nową zwrotkę, na spokojnie - chyba że masz jakiś problem
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Znam i lubię, ale to IMO nie jest to jakiś temat przewodni tej płytki.
Doskonale właśnie wpisałeś się w zerojedynkowe myślenie klasyfikując mnie po jednym ironicznym komentarzu. Mój post miał na celu tylko zauważenie, że to jest bardzo nadużywany temat, razi to choćby u Pezeta gdzie te kawałki są IMO najgorsze z całej selekcji, nie wnoszące nic nowego i świeżego do tematu. A Had dużo bardziej mnie przekonał (choć nie wiem na ile to jest zasługa tego zajebistego bitu) to wersami w stylu "w wwa nie widać gwiazd" się idealnie wpisuje w mój punkt widzenia.Drmz pisze: ↑16 paź 2019, 7:39Słuchacz polskiego rapu 2k19 = ograniczeni milenialsi jak chuj.
Człowieku teraz taki przekaz jest po prostu aktualny. To że, raper powie "oszczędzajcie wodę" czy, że powietrze jest coraz bardziej zatrute, to nie oznacza, że gość kopiuje patenty jakiegoś kurwa problemu, bo jest moda na 'futurystyczno ponure wizje', tylko świadczy to o totalnie zero-jedynkowym myśleniu takiego słuchacza. No kurwaNIech ktoś wyjaśni o czym teraz można bez przypału zarapować takm żeby nikt się nie przyjebał, bo strach morde otwierać
Przypierdalam się, to fakt, ale czy nie o to chodzi w postach na forum dyskusyjnym?
Świetny jest Hades w tym numerze, serio.
Dopiero odpaliłem, ten bit Barto