White 2115
Re: White 2115
Kuzyn Łajta o ksywce Palar niedługo będzie wypuszczał swoje tracki i do jednego się White dograł. Spoko kawałek będzie:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- lostintheldz
To mój kuzyn dzwoni i pyta o radę
Czy znam dupy z zajebistym zadem
Bo teraz ogląda klipy
No i w sumie złapał zajawę
gamonie kupią i pojawi się kolejny niewyobrażalny artysta
Czy znam dupy z zajebistym zadem
Bo teraz ogląda klipy
No i w sumie złapał zajawę
gamonie kupią i pojawi się kolejny niewyobrażalny artysta
Kanye East - Honda
please drop
please drop
Tego brata szpaka to ktoś słucha w ogóle? Jak mu tam było? Rolex? Hublot? Chuj wie
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
- lostintheldz
No oni mieli kiedyś skład Esce/Palar i mieliśmy legendarny beef w liceum
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
White 2115 - Dno
Na numerze miał się pojawić również Białas.
Numer ten nigdy nie ujrzy światła dziennego w oficjalnych sferach
- SuperRapMaster
Wielki chuj w dupę mojemu sąsiadowi, który w kółko puszcza na głośniku kilka tych samych piosenek White 2115, tak jakby mieszkał sam w bloku!
Idź mu to powiedz, a nie płaczesz na forum. 
zaraz @ART przyjdzie z góry i cię wyjaśni skoro tak ci przeszkadzają piosenki łajciora, poza tym daje na pełną pizdę bo pisał że nie może już wytrzymać jak puszczasz tau, ostrego i palucha
-
RIVALDO111
- Zbanowany
California wbiła 100 mln na yt.
Jest to 2 utwór na kanale SBM w historii, który tego dokonał. Pierwszym był ,,Eldorado" Bedoes feat Plan Be.
Dodano po 40 minutach 6 sekundach:
Jest to 2 utwór na kanale SBM w historii, który tego dokonał. Pierwszym był ,,Eldorado" Bedoes feat Plan Be.
Dodano po 40 minutach 6 sekundach:
Jest w wytwórni Gugu , ale robi bardzo małe liczby. Najmniejsze ze wszystkich zawodników.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Rolex już nie jest w Gugu, odszedł sam. Znaczy się w ekipie no to dalej jest, ale jego kawałki już na kanale Gugu się nie pojawiają. Stwierdził, że nie chce się wybijać na popularności brata.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jutro o 15 00 oficjalny start promocji płyty ,,Pretty Boy"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
SBM poinformowało , że album ,,Rockstar" sprzedał ponad 60 tysięcy płyt co znaczy, że zdobył podwójną platynę.
- piernikowyskoczek
ta sprzedał, chyba wystreamingował się
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
SBM pisze o sprzedaży fizycznej ponad 60 tysięcy płyt, akurat ta płyta ma już kilka lat więc , że taki W2115 sprzedał 600001 płyt jest realne.
- piernikowyskoczek
wtf, to ja nie wiem, kto to kupuje i gdzie to odtwarzane
czy na świecie jest 60k SiNich?
czy na świecie jest 60k SiNich?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer