Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Rapowy offtopic

Post autor: oyche »

Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

o boże jak jebać koze, kompletna chujnia, przyaktorzony, zmanierowany, brzmi jak ghostemane x łona z dałnem te teksty brzmią jakby siedział ze słownikiem "trudnych słów" i patrzył co się rymuje, ogólnie ciarki żenady na każdym fragmencie a jego funpage to festiwal cringe'u
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

no nie przekonales mnie ziomek, kulawy kutafon
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

[mention]przedszkolanek[/mention], tutaj najbardziej odpowiedni temat, tak na przyszłość: http://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=5&t=356

A co do Kozy to Artur Riemer spoko i generalnie mam wrażenie, że gość ma (miał?) potencjał, ale poszedł w stronę robienia z siebie gościa, co cały czas stara się nas przekonać, że ale to on jest pojebany, ale ma lot, ale jest dziwny, ale ma charyzmę i generalnie za bardzo tryharduje zamiast skupić się na muzyce. I te klipy najgorsze, w sumie może bez nich odbiór tych kawałków byłby lepszy.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

vampmoney pisze: 10 maja 2019, 19:50 o boże jak jebać koze, kompletna chujnia, przyaktorzony, zmanierowany, brzmi jak ghostemane x łona z dałnem te teksty brzmią jakby siedział ze słownikiem "trudnych słów" i patrzył co się rymuje, ogólnie ciarki żenady na każdym fragmencie a jego funpage to festiwal cringe'u
No kurwa proste, chociaż jeden głos rozsądku

Tera moi znajomi katują tego łaka jebanego i mam taki sam problem jak w 2015, gdy katowali dwa sławy, nie do zniesienia to było
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

a z dwoma sławami co nie tak w 2015?
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Sprzedali się, proste
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
baqlashan

W zasadzie to wszystko, odpal sobie "Do Ryma"
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

ale gówno ten koza, ło maryjo
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

nie wiem czy jest temat o podcastach lub dokładniej o cgm rap podcast ale z tego co można wyczytać tu i ówdzie do ekipy dołącza uwaga KSTYK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szykujcie się na wydawanie opinii typu PROPS o artystach pokroju wyżej wymienionego kozy xD przypominam, że ten pet pod większością klasycznych tracków h&m koalicji pisał, że CHUJOWE XD
Awatar użytkownika
baqlashan

CGm zabieg marketingowy, wezmą typa co go kojarzy więcej osób niż cgm i popkiller razem wzięte.

A co do hewry, to jak pierwszy raz ich usłyszałem jakoś w marcu 2016 to też stwierdziłem że chujowe, ogólnie masowe przesłuchiwanko rzeczy na YT ma to do siebie, że rzeczy chujowe i wybitne się zlewają - jedyne co możesz zrobić to wydać werdykt na podstawie prostego przeskipowania muzyki.
Nie dziwota więc, że taki ŚCIB za czasów Alcomindz i MHM też na mnie nie zrobił wrażenia. Ostatnia rzecz jaką się zajarałem od pierwszego usłyszenia to chyba Lato w Getcie, a tak to nie wiem.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

Jak ten kstyk nie ma gustu przeciez
Pamietam 2015 jak sluchalem duzo deysa i jeszcze nie znalem swojej drogi, to ten czlowiek propsowal i chowal na swojej "wytwornixd" ludzi, ktorzy brzmieniowo byli identyczni, no kurwa nowa fala deysopodobnych zjebow. Jego obecnosc dyktuje koniunktura
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

bez kitu, że jego kanał ma 240k subów xD kiedyś dawno dawno jak patrzyłem to chyba z kilkanaście miał czy kilkadziesiąt
MOB
Awatar użytkownika
Ezio_Wroclaw

Post autor: Ezio_Wroclaw »

Przecież "Do Ryma" zajebisty wałek, co to za herezje :shock: "Ludzie Sztosy" top3 2015.
Obrazek

Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Whtn, co masz na myśli mówiąc to i ówdzie, bo pewnie o jakichś grupkach mowa i zastanawiam się na ile to sprawdzone, że będzie w składzie. CGM wrzuciło fotkę trzech osób jako nowy skład: Flint, Numer (jezu, znowu?) i Nowak i żadnego info o Kstyku, bez sensu, gdyby mieli go chować, dopuszczam jeszcze opcję rotacyjnego udziału 4 gościa w podcaście i np. dzięki temu Kstyk mógłby się tam pojawić.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

^hmm, bodajże na fejsbukowym profilu flinta widziałem gdzieś info, że kstyk z jakiegoś powodu nie dojechał, na nagranie pierwszego podcastu, ale na następnych ma być ;) chyba, że dałem się strollowac xD
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jakieś pajace grupki facebookowej odwiedzili grób Magika i stwierdzili, że zajebistym pomysłem będzie zostawienie wlep
Spoiler
RAP FAZA
na zniczach :bag:
Spoiler
Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 maja 2019, 17:21 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

:bag: ja pierdole
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

hm, a ja całe życie myślałem, że on jest 79
dobrze prznajmniej, że ci idioci tego na płytę nie przykleili
btw. tam jest chyba "rap faza" z ! po obu stronach
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

z lewej jest znaczek youtube i fejsbuka, a z prawej mikrofon w lapie, jebane wiesniaki
cztery żubry i dwie kurwy
ODPOWIEDZ