Hip-hopolo

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Hip-hopolo

Post autor: marmolad_k2 »

camzatizbak pisze: 17 lut 2024, 21:36 Czy dka też zalicza się do podgatunku hipolpolo kurwa go mac :question:

On sam mówił potem, że robi hip-pop, aczkolwiek płyty Debiut z 2003 tak bym nie nazwał. Raczej zapomniana, a szkoda. Nie jest idealna, ale zdarza mi się do niej wracać, na pewno nie można odmówić DKA próby zrobienia czegoś nowego. Pamiętam, że na vivie bodajże CNE zarzucał mu, że na jego koncerty przychodzą kobiety, chyba według niego miało to być czymś złym, bo jak to tak baby mają rapu słuchać? DKA tu miał śpiewane refreny, nie są jakieś wybitne, ale brzmi to lepiej od np. VNM 10 lat później. Przesłuchałem jeszcze jego 3 płytę, tam to hip-hopu nie ma, ale jest to takie w sumie guilty pleasure moje, a kawałek WYBACZ, mimo jego kiczowatości uwielbiam. Dziś DKA nie rapuje, ale wciąż wydaje nowe rzeczy, czasem coś archiwalnego zarzuci. Nie moje klimaty, ale dalej ma swoich fanów, a niektóre piosenki mają miliony wyświetleń, więc niektórzy hiphopolowcy mogą mu pozazdrościć.

saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

łapy łapy cztery łapy