Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

jefecito

Re: Transfery

Post autor: jefecito »

Trochę będzie mi smutno jak Jović trafi do Realu, widziałem w nim naturalnego następce Suareza. Jeszcze jakiś czas temu dużo się o tym mówiło jakoby miał trafić do Barcy. Nagle pojawiło się zainteresowanie Realu, a w Katalonii narracja jest teraz taka, że w klubie nie są przekonani czy się dostosuje do stylu gry i jego transfer może za dużo kosztować, a z drugiej strony sam Jović podobno boi się rywalizacji z Suarezem i tego czy będzie odpowiednio dużo grał jak przyjdzie do klubu :roll:
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Jeśli transfer Jovicia dojdzie do skutku będę niezmiernie zadowolony, nie powiem.
Awatar użytkownika
Homie

Post autor: Homie »

Rywalizacji z Benzemą też powinien się obawiać.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Benzema w tym sezonie lepszy od Suareza
Sensei życia
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Kloc i kretyn, ten dwójki w Madrycie brakuje. Jak dojdzie do tych transferów to będę smutny. Jović wyhajpowany przez media i 4 gole w jednym meczu, ale to było do przewidzenia, bo mówiłem kumplowi w tamtym dniu, że zaraz zacznie się wciskanie go do topowych klubów. Barca słusznie go odrzuciła, natomiast niestety w kontekście Realu coraz więcej plotek na jego temat. Co do Pogby to dobrze poinformowany ostatnio Pedrerol powiedział, że szanse na transfer zmalały z 80 do 30 procent, no ale mamy kwiecień, więc na pewno sytuacja będzie się zmieniać. No i nie jest tajemnicą, że w klubie nie są przekonani do tej opcji, ale Zidane mocno naciska. Jeśli już brać kogoś do środka to optowałbym za Ndombele.
Defensacentral bodajże dzisiaj informowała, że Joao Felix najbardziej chce trafić do Realu i niby przekazał to Mendesowi, ale do ich informacji podchodzę z lekką rezerwą, natomiast rzekomo istnieje opcja 60 mln + Mario Hermoso, na którego Benfica ma ochotę i taki deal to ja bym brał w ciemno.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

Fajne liczby kręci Jović, ale to jego pierwszy taki sezon. W Benfice wczesniej mial problemy z tkanką tłuszczową. Poza tym w dwumeczu z nimi wypadł blado. No i jak się popatrzy jak gra w Eintrachcie, to nie jest taką typową 9tką. Najlepiej byloby jakby jeszcze pogral w tym swoim klubie w 19/20.
svnchez pisze: 24 kwie 2019, 18:09 Kloc i kretyn, ten dwójki w Madrycie brakuje. Jak dojdzie do tych transferów to będę smutny. Jović wyhajpowany przez media i 4 gole w jednym meczu, ale to było do przewidzenia, bo mówiłem kumplowi w tamtym dniu, że zaraz zacznie się wciskanie go do topowych klubów. Barca słusznie go odrzuciła, natomiast niestety w kontekście Realu coraz więcej plotek na jego temat. Co do Pogby to dobrze poinformowany ostatnio Pedrerol powiedział, że szanse na transfer zmalały z 80 do 30 procent, no ale mamy kwiecień, więc na pewno sytuacja będzie się zmieniać. No i nie jest tajemnicą, że w klubie nie są przekonani do tej opcji, ale Zidane mocno naciska. Jeśli już brać kogoś do środka to optowałbym za Ndombele.
Defensacentral bodajże dzisiaj informowała, że Joao Felix najbardziej chce trafić do Realu i niby przekazał to Mendesowi, ale do ich informacji podchodzę z lekką rezerwą, natomiast rzekomo istnieje opcja 60 mln + Mario Hermoso, na którego Benfica ma ochotę i taki deal to ja bym brał w ciemno.
Floro nie będzie kupował kolejnego młodego mając już Rodrygo i Vinicjusza. Zwlaszcza ze jego relacje z Mendesem są słabe, a do klubu przyjdzie też Hazard. Joao Felix wyladuje pewnie w Juve, albo gdzieś w Anglii za grubą kasę (klauzula 120mln euro). Defensacentral to taki sam szrot jak źródła Eduardo Indy.
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Liczby Jovicia oczywiście nie są złe, ale ktoś w tej Bundeslidze strzelać musi, a już zeszłe sezony pokazały, że za dużo poważnych napastników to tam nie ma. Moim zdaniem jest pompowany przez agenta i media, zresztą jego kolega Haller w kanadyjskiej ma tyle samo punktów, z tym że ze 3 gole mniej, ale więcej o 3 asysty. Czy ktoś mówi o Hallerze w kontekście czołowych klubów? Ano nie. Kramarić czy Belfodil są tuż za jego plecami. Generalnie mowa o zmianach jakościowych w klubie, od lat wyczekiwanie na 9, a ma się skończyć klocowatym Joviciem? Przecież to brzmi jak jakiś żart.
Na Felixa chyba nie ma co liczyć, a szkoda. Jeśli weźmie go Juve to pewnie kwestia czasu gdy Real będzie zainteresowany, ale kwoty będą sporo grubsze, dlatego tak jak mówiłem, do informacji z defensy podchodzę z dystansem.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

Dużo o Ndombele w Juve (Aulas powiedzial, ze najchetniej oddalby go tam i widzial jak gra z Pjaniciem).

Pojawiają się pierwsze poważniejsze głosy na temat Guardioli za Allegriego (Momblano)
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Guardiola niech sobie do Juve pójdzie, ale dopiero w 2020 roku, jak Cristiano spierdoli.
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

De Gea niech idzie do Psg i dawać Oblaka do MU
Awatar użytkownika
brethf

Post autor: brethf »

Niestety Oblak nie ma w tym żadnego interesu :( Ciekawe czy De Gea jeszcze się ogarnie.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Z pewnością będzie miał finansowy
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Ale się dałem zbaitować na link na Fejsie, ja pierdolę. Pierwszy raz :bowdown: :bowdown:
https://www.facebook.com/tvpsport/posts ... ?__tn__=-R
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Kalom

Post autor: Kalom »

jakie oburzenie :lol:
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

O kurwa, zrobili to dobrze :lol:

Real też się kręci przy Ndombele, zresztą kto nie - zajebisty kot