Wyszło to na fizyku ?
Kanye West - The Life of Pablo (2016)
Re: Kanye West - The Life of Pablo (2016)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
No, ja mam... nie wiem jak bardzo to było oficjalne wydanie ale z tego co pamiętam to normalnie ze sklepu któregoś brałem.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Właśnie sprawdziłem na discogs, same nieoficjalne niestety.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Dziwne pytanie o MBDTF w temacie o TLOP
pytanie bylo o najlepszy, a nie o najgorszy (do 2018) @Jose
no ale dosc czesto wracam do yeezusa, dziwne pytanie w temacie o TLOP
no ale dosc czesto wracam do yeezusa, dziwne pytanie w temacie o TLOP
Ha ha, czekałem na takie odpowiedzi żartownisie
. Przy takiej dyskografii jaką ma West wybaczam 
Tak, dość często wracam. Czy najlepsza Westa?
Nie wypowiem się, bo to kwestia która się zmienia w zależności od nastroju u mnie.
Co ciekawe, nigdy nie przekonałem się do 30 hours i całkiem często to skipuje. To niepopularna opinia? Za to kombo FML - Real Friends - Wolves to jest kurwa przemocarne połączenie.
Co ciekawe, nigdy nie przekonałem się do 30 hours i całkiem często to skipuje. To niepopularna opinia? Za to kombo FML - Real Friends - Wolves to jest kurwa przemocarne połączenie.
- przedszkolanek
po prawdzie to najbardziej chyba lubię te już nieco wintydżoweowe graduation, może właśnie dlatego, że wintydżoweowe, a może chuj wie dlaczego
a czy najlepsze? w sumie tak
a czy najlepsze? w sumie tak
6 rocznica, czy jest jeszcze ktoś kto nie lubi tego albumu ?
Szczerze to do teraz nie przesłuchałem za jednym zamachem całości, podobnie jak "808s & Heartbreak", po prostu nie dla mnie... Pewnie obecnie z perspektywy czasu lepsze od Dondy, która też jest według mnie za długa. Jak zajaram się czymś nowym od Ye to wrócę zweryfikować swoją opinie, póki co nie daje jej szansy.
Niby dzisiaj rocznica, wiec ktos ma niedokladne info. Uwielbiam klimat tej plyty, mam do niej bardzo duzy sentyment, dluzszy czas mialem ją na sluchawkach, wiec troszke wspomnien jest. Pamietam, ze na poczatku wchodzila ciężko, ale z najfajniejszymi plytami jest tak, że podobają się dopiero po jakims czasie (z Yeezusem mialem podobnie, dzis az wsytd sie przyznac
). Zawsze tak jest jak wychodzi plyta troche inna niz oczekiwania, pewnie na początku oczekiwałem po prostu drugiego MBDTF albo Yeezusa.
12 był koncert odsłuchowy a 14go premiera World Wide
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
W ogole niedawno odkryłem, że ta pierwsza okladka nadal jest przypisana do płyty z tym, że do pierwszej wersji, na spotify mozna przelaczyc. Bez Saint Pablo na trackliscie, ktore faktycznie wyszlo chyba z pol roku po premierze płyty. Do tej pory myslalem, ze ta pierwsza wesja okladki finalnie nie zostala puszczona na premiere, bo wydawalo mi się, że na Tidalu od początku była ta co jest teraz.
- KillerCroc
Nie wiem czy najlepsza ale moja ulubiona, dużo tu jest rzeczy do których mam mega sentyment i to jest płyta powiązana z pewnym okresem w moim życiu, który był spoko
Przy okazji jeśli ktoś nie zna to polecam sprawdzić jak Tyler poleciał na bicie do Freestyle 4, jeden z moich ulubionych kawałków Tylera
Przy okazji jeśli ktoś nie zna to polecam sprawdzić jak Tyler poleciał na bicie do Freestyle 4, jeden z moich ulubionych kawałków Tylera
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:17 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Droga? Nie ma oficjalnego wydania
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:17 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
....
Ostatnio zmieniony 25 lut 2024, 10:34 przez pablod, łącznie zmieniany 1 raz.
Wlasnie mi mignelo, ze wczoraj bylo 7 lat od listening party
Ale ten czas leci.., a pamietam jak wczoraj. Jak to wychodzilo to hajp byl przeogromny. Sentyment do tego albumu mam ciagle. Klasyk.
Ale ten czas leci.., a pamietam jak wczoraj. Jak to wychodzilo to hajp byl przeogromny. Sentyment do tego albumu mam ciagle. Klasyk.