Don Poldon
Re: Don Poldon
jak nie wiesz o co chodzi z tym zacinaniem to odpal numer będąc na pełnej piżdzie, momentalnie powinieneś doznać oświecenia 
jestem w stanie zrozumiec hipoteze, ze to jest celowy zabieg artystyczny, mnie interesuje co on dokladnie odjebal z audio, ze tak to sie smiesznie bez ladu i skladu zawiesza xD
- maly mefedronik
czy ktoś mógłby w pięciu słowach napisać, dlaczego słuchac rapera Don Poldon i wkleic najlepsze 3 solowe kwałki? O ile na featach się sprawdza, to od solówek się odbiłem.
#PRAY4BELMONDO
Królówa wszystkich suk, rastaferari, suota, wyszukany kolokwializm
A stronę wcześniej [mention]baqlashan[/mention] ci napisał czemu
I w sumie też na początku nie mogłem się przekonać do tych epek aż w końcu siadlem wieczorem przy blanciku i przesluchalem na spokoju i co chwilę się uśmiechalem pod nosem jak rzuca wersy bo niby trochę przypalowe a jednak inni raperzy nie byli by takich w stanie wymyślić, może belmondo kiedyś.
A stronę wcześniej [mention]baqlashan[/mention] ci napisał czemu
I w sumie też na początku nie mogłem się przekonać do tych epek aż w końcu siadlem wieczorem przy blanciku i przesluchalem na spokoju i co chwilę się uśmiechalem pod nosem jak rzuca wersy bo niby trochę przypalowe a jednak inni raperzy nie byli by takich w stanie wymyślić, może belmondo kiedyś.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
JFK, Familia, Delfiny, Rybka, Chaplin
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
panowie, rybka i w tej chwili przede wszystkim
wogle taki numer znalazłem przed chwilą i pierwszy raz go słyszę na oczy, ktoś wie na jaki kanał to było wrzucane?
e: dobra już znalazłem, to było na dwutracku na kanale hewry, wraz z "szklane domy"
e: dobra już znalazłem, to było na dwutracku na kanale hewry, wraz z "szklane domy"
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ogólnie ten kawałek powstał z freestyle wpisz w yt jak kaz z belmondo do niego zadzwonili
Wszystko jest kawałem oraz żartem
oczywiście że poldon
"kiedyś biegałem, dzisiaj nie bardzo
bo cenię świeże powietrze za bardzo"
"kiedyś biegałem, dzisiaj nie bardzo
bo cenię świeże powietrze za bardzo"
Przekozacki typek ten poldon
Piekny kawalek, sle

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Mega sztos, niezły vibe. Otochoo 
Poldon w kazdym nurcie nie zawodzi 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno