Buty

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
nihil Novi

Re: Buty

Post autor: nihil Novi »

szok pisze: 18 kwie 2019, 7:56 będą normalnie do dostania czwórki bredy w majówkę na jakiś polskich stronkach? chodzi mi tylko o zakup online, sklep koszykarza na przykład sprzedaja je internetowo? nigdy nie śledziłem takich wydarzen
Sklep koszykarza powinien je rzucić online. Może worldbox też. Generalnie, przewiduję że te IV Bredy nie będą jakieś mega ciężkie do wyłapania, ale mogę się mylić, także orient w majówke wskazany.
Sensei życia
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Bierz Conversy.

Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka

oyche

Post autor: oyche »

aj kurwa wziąłem vansy
Awatar użytkownika
etrus

Post autor: etrus »

Spoko, vansy zawsze są fajne :)
oyche

Post autor: oyche »

się zobaczy, moje pierwsze :cool: czarne ery oczywko
hbrt

Post autor: hbrt »

cukier pisze: 17 kwie 2019, 20:13 Ja to zacząłem uderzać w najzwyklejsze trampki. Świetna cena i bardzo wygodne. Myślicie, że jest sens kupowania trampek typu Converse zamiast zwyklejszych z CCC? Zawsze odstraszała mnie cena, ale niektóre promocje jeszcze są w miarę rozsądne.
Zwykłych converse nie warto ale 70s już tak
Awatar użytkownika
cukier

Post autor: cukier »

hbrt pisze: 18 kwie 2019, 22:37 Zwykłych converse nie warto ale 70s już tak
I że niby co jest w nich tak dobrego, że muszą kosztować 350zł? Przecież materiał nie jest jakiś wielki, żeby nosić je jako główne buty do śmigania w lato. One na prawdę potrafią wytrwać więcej niż odpowiedniki z tańszych sklepów?
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
hbrt

cukier pisze: 18 kwie 2019, 22:41
hbrt pisze: 18 kwie 2019, 22:37 Zwykłych converse nie warto ale 70s już tak
I że niby co jest w nich tak dobrego, że muszą kosztować 350zł? Przecież materiał nie jest jakiś wielki, żeby nosić je jako główne buty do śmigania w lato. One na prawdę potrafią wytrwać więcej niż odpowiedniki z tańszych sklepów?
Ja kupiłem niedawno i są naprawdę solidniejsze od zwykłych tranpkow tylko że dałem 110zł
Awatar użytkownika
cukier

hbrt pisze: 18 kwie 2019, 22:47110zł
Za taką cenę również bym brał, bo normalnie trampki dobre kosztują 60-80zł. Więc skoro marka coś sobą reprezentuje to chociaż raz bym się ośmielił wjechać za 110. Gdzie dostałeś? wysokie czy niskie?
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
hbrt

cukier pisze: 18 kwie 2019, 22:50
hbrt pisze: 18 kwie 2019, 22:47110zł
Za taką cenę również bym brał, bo normalnie trampki dobre kosztują 60-80zł. Więc skoro marka coś sobą reprezentuje to chociaż raz bym się ośmielił wjechać za 110. Gdzie dostałeś? wysokie czy niskie?
Na olx, niskie, ale poszukaj na zagranicznych stronach to powinieneś za podobną cenę znaleźć
Awatar użytkownika
cukier

hbrt pisze: 18 kwie 2019, 22:53 Na olx, niskie, ale poszukaj na zagranicznych stronach to powinieneś za podobną cenę znaleźć
A idź pan... dantejskie sceny.
Awatar użytkownika
norfnorf

Post autor: norfnorf »

mi jakoś nie leży kupowanie butów na olx, ta strona mi sie kojarzy tylko ze scamem i podjebami
a conversy taniej troche można dostać na eobuwie
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Pany, znacie na wszystkim, to poproszę pomoc. Szukam zajebiscie, ale to zajebiscie wygodnych butów, bo duzo jednak stoję w pracy i mnie pytki bolą po całym tygodniu a nie chcę zeby mnie bolały. Ktoś coś jest w stanie rzucić? Dziękuje.

Kto nie skacze ten chuj z moderacji
Ostatnio zmieniony 21 lip 2020, 14:38 przez Bolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Może to niepopularna opinia, ale dla mnie Roshe są super wygodnymi butami, aktualnie dużo nie kosztują, więc IMO do roboty spoko deal. Boosty zresztą też spoko.
Sensei życia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

W roszach popierdalam właśnie i wydawały mi się kiedyś wygodne, teraz mniej ale mają juz ze dwa lata więc chyba zmęczenie materiału. Wkurwia tylko jak deszcz pada bo zawsze mokra stopa : /

Boosty to takie rosze w sumie, ja na wszystkie te siatkowane buty mówię rosze.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
nihil Novi

No generalnie te siatkowe buty zazwyczaj są najwygodniejsze. Z takich mniej oczywistych to może jakieś Asicsy np Gel Sagi albo V. Też fajny wygodny bucik, no i stopa nie moknie. :cool:
Sensei życia
Awatar użytkownika
etrus

Post autor: etrus »

etrus pisze:Ultraboosty
Awatar użytkownika
cukier

Znacie jakieś fajne połączenie siatkowych z płaską podeszwą?
Awatar użytkownika
nihil Novi

Płaska podeszwa? Flyknity, o ile dobrze rozumiem Twoje oczekiwania
Sensei życia
pardon

Post autor: pardon »

tzn. bez boosta? flyknity?
ODPOWIEDZ