Kukon - radio taxi (2019)
Re: Kukon - radio taxi (12.09.2019)
Z tego co wiem to właśnie 19.10. Preordery wysyła na dniach.
- przedszkolanek
produkcja

cieszę się, że płyta będzie bitowa podobniejsza do pierwszej niż drugiej
cieszę się, że płyta będzie bitowa podobniejsza do pierwszej niż drugiej
super, kolejna nutka do zapętlania wieczorkami 
ta końcówka to sztos, oby częściej sięgali do takich klimatów produkcyjnie
tup tup
tup tup

- przedszkolanek
Re: Kukon - radio taxi (2019)
jutro ponoć wychodzi, uzupełniłem pierwszy post o tracklistę i okładkę, jak wyjdzie, to jutro dodam klipy i spotka
e: wyszło
e: wyszło
na spotify
Spoiler
Bardzo niedoceniana płyta jak i sam artysta. Polecam Tulipana, emocje same się wylewaja
- przedszkolanek
ja po pierwszym odsłuchu nie mam ciepłych uczuć, druga połowa płyty wyraźnie lepsza niż słabawy początek
ale props za to, że nie wychwyciłem żadnych żenujących linijek, którymi poprzednio sypał jak z rękawa
ale props za to, że nie wychwyciłem żadnych żenujących linijek, którymi poprzednio sypał jak z rękawa
U mnie za drugim razem zajebiście siadło może z uwagi na to, że bardziej się skupiłem na odsłuchu. Pikers jaki wjazd
Deysik też niczego sobie, jest w formie i po raz kolejny to potwierdza. Bardzo dobry album, długość albumu idealna. Kukon potrafi stworzyć mega klimacik. 
Bity
,mogły by wyjśc instrumentale a przynajmniej do Zezima bo jest miód
Fajny album, takie 7/10. Chyba najlepsze co wyszło od Kukona. Tulipan, Noemi, Zezima, Blondi - sztosy.
- przedszkolanek
podsumowując, bo już skończyłem ostatni odsłuch, poza tym co już pisałem - nawet niezła płyta, ale jakaś taka ciężko wchodząca, nudnawa miejscami i jakby bez polotu, co jest o tyle zabawne, że aranżowo-realizacyjnie to jest chyba najbardziej przekminiona płyta od Kukona
nie pojawiły się wersy o młodej damie, to na plus, w ogóle dobra dyscyplina tekstowa
ale całościowo bez podjazdu do A&D, do tej epki z apriljokiem w sumie też, gdzieś w okolicach debiutu chyba
opierdol go tam lekko LuckyLuke
nie pojawiły się wersy o młodej damie, to na plus, w ogóle dobra dyscyplina tekstowa
ale całościowo bez podjazdu do A&D, do tej epki z apriljokiem w sumie też, gdzieś w okolicach debiutu chyba
opierdol go tam lekko LuckyLuke
Debiut na olisie na drugim miejscu 
Też się strasznie zdziwiłem.
Oczywiście gratulacje!
Mówcie co checie, ale wjazd Pikersa tutaj to najlepszy wjazd w PLHH i chuj.
Spoiler
Sprawdziłem po zajebistych Ogrodach i to jest tak samo bardzo mocarna rzecz, nie wiedziałem kto to secretivesuicide ale już wiem. Mocne 8/10.