numer fifiego jak numer fifirgo, nie wiem czego wy się po nim spodziewacie, ale interesuje mnie dlaczego to wleciało na kanał hip-hop nigdy stop, a nie QQ
odszedł od Kłeby, czy co? bo jak tak to pora ogłosić ucieczkę szczura z tonącego okrętu
Wydaje nową płytę, ale już nie będę zakładał osobnego tematu
"Kochałem tylko raz" to singiel otwierający promocję płyty "Bipolar" Filipka. Album ukaże się na rynku w grudniu 2019 roku nakładem QueQuality. Za wszystkie produkcje muzyczna na krążku odpowiada uznany producent PSR.
Równolegle z premierą klipu, w naszym sklepie internetowym QueShop.pl wystartował LIMITOWANY DO 1000 SZT. PREORDER krążka zawierający:
- digipack z książeczką z tekstami,
- dodatkowe CD z wersją instrumentalną albumu ,,Bipolar",
- 2 bonusowe utwory,
- zestaw vlepek,
- plakat z autografem,
- silikonową opaskę na rękę
Całość zostanie zamknięta w LIMITOWANYCH i RĘCZNIE numerowanych pudełkach.
YKCUL pisze: ↑30 paź 2019, 19:14
Kim jest słuchacz Filipka?
imo - bo nie mam na to badań ale - dojrzewająca młodzież w wieku 14-17 lat płci żeńskiej oraz męskiej podtypu wymoczkowatego, zamieszkująca powiatowe ośrodki miejskie. czyli taka biedniejsza wersja sariusa z czasów Antihype/WCZ (bo obecnie to wszedł na inny poziom komercyjny jednak)
względnie można powiedzieć, że dorastające potomstwo drobnej, prowincjonalnej klasy średniej
nihil Novi pisze: ↑30 paź 2019, 19:41
+ on te płyty kurwa trzaska taśmowo
YKCUL pisze: ↑30 paź 2019, 19:14
Kim jest słuchacz Filipka?
szeroko pojętym normikiem, takim co słucha polskiego rapu ale nie wie co to np. hewra a taki sentino to juz wgl. i ktory nie jest w stanie (lub nie chce) jakkolwiek krytycznie spojrzeć na muzykę, jedna nutka jakiegos artysty mu siądzie i od teraz wszystkie jego nutki ocenia tylko na 8-10/10
zdziwilibyscie sie ile takich ludzi właśnie jest w wieku 18-22. w niższym przedziale ofc też, ale tu chyba bardziej taki właśnie young igi reto white niz filipek