"Czy na tym pójdzie Crysis?" czyli rozwój grafiki w grach + karty graficzne (AMD, NVIDIA, Intel)
Moderator: con shonery
Re: "Czy na tym pójdzie Crysis?" czyli rozwój grafiki w grach + karty graficzne (AMD, NVIDIA, Intel)
To za ile $ trzeba mieć sprzęt żeby sobie pograć płynnie w te najnowsze tytuły z DLSSem?
Re: "Czy na tym pójdzie Crysis?" czyli rozwój grafiki w grach + karty graficzne (AMD, NVIDIA, Intel)
przeskok z generacji ps2 na ps3
imo to różnica miedzy ps5 a ps3 nie jest tak wyraźna jak miedzy ps2 a ps3. za czasow ps1 i ps2 twórcy gier co do zasady nie kierowali się ideą fotorealizmu, i grając wgierkę miałeś bardziej wajb grania w gierkę. porównanie gierek gta z epoki ps2 a gta4 to najlepsze zobrazowanie tego co mam na myśli.
Dodano po 11 minutach 25 sekundach:
KURWA MAĆ, na sadistiku jakiś ziutek napisał 15 lat temu w jebanym 2011 roku przy pierwszym teaserze gta5, że grafika jest meh i że obudźcie mnie kiedy gry będą naprawdę fotorealistyczne, bo póki co to odpuszczam gaming - i z autystycznej przekory uroiłem sobie, że, kuźwa, napiszę mu choćbym miał i czekać na to 15 lat. tera po ujrzeniu wrzut uż @Parlae stwierdziłem, że ta, to już chyba ten moment. wklepuje w szukajce sadistik z ideą, że loguję się na moje przedwieczne konto i pisze mu priw a tu się okazuje, że ta stronka już nie istnieje xD zgooglowałem i kuźwa, nie uwierzycie - wyłączyli to jebany miesiąc temu. 15 lat czekania psu w dupę, a jebać.
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
- piernikowyskoczek
Kurcze, to screeny z neta, tak? Przyznam, że odpaliłem u mnie Wieśka 3 z wszystkimi path tracingami i dlss5 na to i za chuj tak nie wygląda
Zbliżony realizm osiągnąłem tylko w nba2k27 i black flagu, bo tam są bardziej szczegółowe bazowe modele.
Pachnie to nierealtime przeróbkami.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer