też nie kumam tego. jak jimson nie ma dobrego głosu, to nikt w polskim rapie go nie ma
Dobrzy raperzy męczący bułę głosem.
- bloooodtrail
Re: Dobrzy raperzy męczący bułę głosem.
Tede jest asłuchalny obecnie z tym zajechanym głosem
Białas, wactoja
Białas, wactoja
- oKulTywowany
Ostremu po Tabasko zaczął się zmieniać głos, ale taki przejarany mi (również) pasował. Około OCB wszedł na poziom męczący bułę.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Laik z tą pedalską manierą (noga na noge, kocyk i herbatka i czeeeeeśććć kocuuuurki nawiijaaamy)
MalinowyJogurt 2
- gods bidness
Ja nie mówię, że ma zły głos, tylko że jego głos "męczy bułę". Idealnie pasuje to powiedzonko do jego głosu.bloooodtrail pisze: ↑wczoraj, 0:15też nie kumam tego. jak jimson nie ma dobrego głosu, to nikt w polskim rapie go nie ma![]()
Zresztą niskie głosy wbrew pozorom nie są takie świetne do rapu i na dłuższą metę męczą bułę. Są drewniane, mało elastyczne i ciemne.
Zarówno słuchanie sokoła, jak i fokusa mnie na dłuższą metę męczy, ale jimson to już w ogóle.
On mi się kojarzy przez ten głos z głównym bohaterem filmu Samowolka, który cały film chodził i męczył bułę PANOWIE TAK NIE WOLNO! TO WBREW REGULAMINOWI! aż go w końcu zajebali.
Tak szczerze to Oskar. Raper naprawdę dobry, ale ten głos jest bardzo specyficzny i wiem, że nie tylko ja miałem problemy żeby się przekonać w tym 2013-14