Zioło
Re: Zioło
szkoda chłopa jeśli to prawwda
Ładna patola tam widzę u was we Wrocławiu.
Do Zioła nabrałem podejrzeń i mocnego dystansu od czasu linijek Guziora o waleniu helupy po rozstaniu z dupą, mocno destrukcyjnego trybu życia, a dodatkowo na wierzch wypłynęły historie o jakimś napierdalaniu dziewczyn przez jego ekipę i inne brudy.
Przy okazji ostatniego posta o wygrywie już wtedy pamiętam, że na ig trzymał się z tą alternatywno-strzykawkową ekipą smutasów, a co pokazał nam niedawno przykład forumowego kolegi taki hurraoptymizm i przypływ wygrywu są bardzo kruche i łatwo przejechać się jeszcze gorzej.
No cóż, narkotyki niszczą ludzi - nie pierwsza osoba to udowadnia i nie ostatnia.
Do Zioła nabrałem podejrzeń i mocnego dystansu od czasu linijek Guziora o waleniu helupy po rozstaniu z dupą, mocno destrukcyjnego trybu życia, a dodatkowo na wierzch wypłynęły historie o jakimś napierdalaniu dziewczyn przez jego ekipę i inne brudy.
Przy okazji ostatniego posta o wygrywie już wtedy pamiętam, że na ig trzymał się z tą alternatywno-strzykawkową ekipą smutasów, a co pokazał nam niedawno przykład forumowego kolegi taki hurraoptymizm i przypływ wygrywu są bardzo kruche i łatwo przejechać się jeszcze gorzej.
No cóż, narkotyki niszczą ludzi - nie pierwsza osoba to udowadnia i nie ostatnia.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
rubinstein
ah, slynny vichan i adrian sitko
to taki troche ich Laik w pewnym sensie niejeden smutny anon prawiczek 28 lvl zazdroscil mu srania przecpanych 19 z dobrych domow
widzialem kiedys te Noemi, czy tam Naomi, na srodmiesciu we Wro, jakie to jest ohydne kurwiszcze, to jest niesamowite. i to jest ta dupera tego slynnego zakochanego kundla wojtka? jakie to jest przykre. teraz troche mi glupio, ze jarałem sie tymi wszystkimi osami, tonciami i calym tym kolektywem zdegenrowanych, pogubionych dzieciakow.
gdzie byli ich ojcowie?
to a propos tego watku, follow upu https://8ch.net/vichan/res/111340.html#111340
to taki troche ich Laik w pewnym sensie
Spoiler
nawet podobny xD
widzialem kiedys te Noemi, czy tam Naomi, na srodmiesciu we Wro, jakie to jest ohydne kurwiszcze, to jest niesamowite. i to jest ta dupera tego slynnego zakochanego kundla wojtka? jakie to jest przykre. teraz troche mi glupio, ze jarałem sie tymi wszystkimi osami, tonciami i calym tym kolektywem zdegenrowanych, pogubionych dzieciakow.
gdzie byli ich ojcowie?
to a propos tego watku, follow upu https://8ch.net/vichan/res/111340.html#111340
Ostatnio zmieniony 24 cze 2019, 22:30 przez rubinstein, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rubinstein
a to sitko to jakaś znana postać? ja pamietam, ze glownie przez vifon sie wlasnie przewijał, jako wzor meskosci, w sumie nigdy za bardoz nie wiedzialem, kim on jest
Widziałem wpis o zbiórce podczas lunchowego scrolowania fb na jakiejś Wrocławskiej grupce, ale nie mogę go znaleźć teraz. Chłop wyglądał bardzo źle i nie wierzyłem, że ma 30 lat faktycznie. Jeśli był to faktycznie Ziołozioło to nie rozpoznałem go w tym obrazie rozpaczy
Jest znany głównie z wykopowej akcji z rurką w silniku samoloturubinstein pisze: ↑24 cze 2019, 22:31 a to sitko to jakaś znana postać? ja pamietam, ze glownie przez vifon sie wlasnie przewijał, jako wzor meskosci, w sumie nigdy za bardoz nie wiedzialem, kim on jest
-
rubinstein
czekaj, co? kojarzę to, ale to byl on? to jakas wkretka...kshaq pisze: ↑24 cze 2019, 23:23Jest znany głównie z wykopowej akcji z rurką w silniku samoloturubinstein pisze: ↑24 cze 2019, 22:31 a to sitko to jakaś znana postać? ja pamietam, ze glownie przez vifon sie wlasnie przewijał, jako wzor meskosci, w sumie nigdy za bardoz nie wiedzialem, kim on jest