[gra][pożeracz czasu] Copero - zrób sobie piłkarza
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: [gra][pożeracz czasu] Copero - zrób sobie piłkarza
Wybranie Iranu daje jakiś spory boost podczas gry to sprawdzone :
duet Alireza Trump ov 95
oraz Sallah Manesz ov 91
dalo łącznie 7 złotych piłek ponad 400 występów w reprezentacji i prawie 200 goli
do tego Sallah Manesz jak na rewngena przystało prawie 400 występów i z 300 goli w barwach Liverpoolu jeden piłkarz a gra jak potężna hybryda
i bramkarze mają późniejszy peak, legenda już reprezentacji Polski ponad 140 występów w kadrze
i takie kluby jak Real, Barca, Juventus oraz Atletico
łącznie z 50 występów przez ponad 10 sezonów zawsze jako drugi mimo że numer 71 Bramkarza Czeska - miał dobrego agenta
wciagajace to jest mega
duet Alireza Trump ov 95
oraz Sallah Manesz ov 91
dalo łącznie 7 złotych piłek ponad 400 występów w reprezentacji i prawie 200 goli
do tego Sallah Manesz jak na rewngena przystało prawie 400 występów i z 300 goli w barwach Liverpoolu jeden piłkarz a gra jak potężna hybryda
i bramkarze mają późniejszy peak, legenda już reprezentacji Polski ponad 140 występów w kadrze
i takie kluby jak Real, Barca, Juventus oraz Atletico
łącznie z 50 występów przez ponad 10 sezonów zawsze jako drugi mimo że numer 71 Bramkarza Czeska - miał dobrego agenta
wciagajace to jest mega
- rozklad_gaussa
marek citko proponuje ci indywidualne treningi: idę - 1% ovr +20

Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
zajebista zabawa z tym 
Wspaniała rzecz
po wygranym meczu przyjaciół Andrzeja Grajewskiego z resztą świata moje życie się odmieniło
szkoda że nie ma kariery bramkarskiej
dajcie spokój, gram już codziennie w tenaball, missing11, kontra od mundialu, katowałem 7a0 i jak przeczytałem opis, to myślę co za głupia gra, oczywiście kliknąłem i godzina zleciała
smutna konstatacja jest taka, że grałem karierę Polakami na wszelkich pozycjach i te wszystkie trajektorie trochę meh, z cyklu klasycznego u nas wywiadu po karierze, zbyszku co poszło nie tak
a potem sobie wpisałem raz hiszpana Hernandeza na prawym skrzydle i od razu złota piłka, ligi mistrzów, mistrzostwa świata i kariera marzenie nawet jeżeli w manchesterze utd go nienawidzą
e: hahaha te opcje w wersji tetryków typu noc pokera ze starszyzna
"Spokojne miejsce zastępuje mordownia słynąca z najmocniejszych trunków."
smutna konstatacja jest taka, że grałem karierę Polakami na wszelkich pozycjach i te wszystkie trajektorie trochę meh, z cyklu klasycznego u nas wywiadu po karierze, zbyszku co poszło nie tak
a potem sobie wpisałem raz hiszpana Hernandeza na prawym skrzydle i od razu złota piłka, ligi mistrzów, mistrzostwa świata i kariera marzenie nawet jeżeli w manchesterze utd go nienawidzą
e: hahaha te opcje w wersji tetryków typu noc pokera ze starszyzna
"Spokojne miejsce zastępuje mordownia słynąca z najmocniejszych trunków."
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Kolejna ciekawa gierka - https://okregowka.pl/
Moja najlepsza kariera panem Mariusz Brighton, obecnie 4 miejsce w rankingu: https://okregowka.pl/7WuC4hQ
Moja najlepsza kariera panem Mariusz Brighton, obecnie 4 miejsce w rankingu: https://okregowka.pl/7WuC4hQ
Dzięki Dawid, wcale nie był pare postów wyzej

Najlepsza kariera póki co, ładnie polosowało. I wszystkie top ligi udało się zaliczyć, też fajnie.
Generalnie najlepiej idzie jak wybiorę CM.
- 40 minut easy
a to ja zrobilem, dziekuwa za wrzucenie i milego klikania zycze, dzis duzo ficzerkow wpadlogogi pisze: ↑07 sie 2026, 23:11 Kolejna ciekawa gierka - https://okregowka.pl/
Właśnie pykam - mega w porządku to jest dużo intuicyjne niż to od tetrykow i ogólnie kozak na zabicir czasu
tylko często tak jest że zawodnik jak trafia do top klubu to zagra z 6 meczów i do końca sezonu już ława w nast sezonie to samo albo ława cały czas
ale ogólnie świetna robota - co najważniejsze wciągająca i doprecyzowana gratulacje
tylko często tak jest że zawodnik jak trafia do top klubu to zagra z 6 meczów i do końca sezonu już ława w nast sezonie to samo albo ława cały czas
ale ogólnie świetna robota - co najważniejsze wciągająca i doprecyzowana gratulacje
Spoiler

- 40 minut easy
btw jesli ktos ma jakis profil pilkarski czy konto na x to moze wrzucic bo tbh nie mam pojecia jak to pokazac ludziom, chociaz i tak jakoś leci skoro i tu dotarlo przede mna 
Kolejna wielka produkcja w portfolio po Wypierdol kaabana.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
i niezapominany skrypt do generowania postów bel
- 40 minut easy
formyszczytu ale fakt